Nicolae Mitea a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă fotbalistul care era comparat cu Maradona EXCLUSIV

Nicolae Mitea, Nicky, aşa cum e cunoscut, era la 18 ani coleg la Ajax cu nume uriaşe, Ibrahimovic, Sneijder sau Van der Vaart, primul dintre aceştia comparându-l, în repetate rânduri, cu Maradona. A fost o mare speranţă a fotbalului românesc, un mijlocaş de bandă stânga veritabil, dar după perioada petrecută la olandezi, acolo unde a câştigat trofee, titlul, Cupa şi a evoluat în Liga Campionilor, s-a întors în ţară, la Dinamo, club care-l formase, doar că, aici, a fost nevoit să renunţe la fotbal.

Autor: Radu C. Munteanu

Dar, chiar dacă a renunţat la fotbal şi, teoretic, lumea se întreba din ce o să îşi ducă traiul, iată că Nicolae Mitea nu se poate plânge că ar duce-o rău.

De altfel, Nicolae Mitea s-a făcut băiat de casă, iar după ce s-a căsătorit şi a devenit tatăl unei fetiţe superbe, singurele reprezentante ale sexului frumos din viaţa sa sunt soţia, Irina şi fiica, Ariana. Nicolae Mitea era considerat unul dintre cei mai cuceritori fotbalişti, el trăind poveşti de dragoste ca în filme cu Raluca de la Bambi şi cu Andreea Tonciu. Iată, însă, că Nicolae Mitea s-a cuminţit şi este dedicat total familiei. Nicolae Mitea este fericit alături de Irina, frumoasa lui soţie, şi de minunăţia de fetiţă şi îşi vede liniştit de afaceri, încercând să fie o prezenţă cât mai discretă în lumea sportului sau a showbiz-ului.


Iar afacerile par să îi meargă ca unse. Iar asta pentru că fotbalistul văzut ca fiind o minune a talentului de la noi a reuşit să îşi pună în valoare averea pe care a câştigat-o pe teren şi, mai mult chiar, să o înmulţească suficient de mult pentru a avea o viaţă liniştită alătutri de frumoasa lui soţie, Irina, şi de fiica lor de aproape doi ani pe care o iubeşte ca pe ochii din cap.

Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, Nicolae Mitea este, la ora actuală, un adevărat magnat al afacerilor imobiliare. ” A construit un bloc deja, în zona Pantelimon, şi mai urmează patru. Ştiu sigur că, deja, din blocul pe care l-a făcut a vândut mai toate apartamentele pe care le avea acolo. Preţul e bun, el vinde cu 850 de euro mp şi de aceea îşi permite să mai ridice câteva.
De curând a cumpărat teren în zonă şi se va dezvolta şi mai mult”
, ne-a spus un agent imobiliat de pe acolo.
Nicolae Mitea şi Irina s-au căsătorit la începutul anului 2017, iar în luna martie a anului trecut au devenit părinţi pentru prima dată, fetiţa lor, Nicolle Ariana fiind botezată în mare secret. ”A fost un botez fantastic, de multă vreme nu m-am distrat atât de bine. De la Biserică, am mers direct la restaurant cu prietenii noştri şi am petrecut până la 5.00 dimineaţa. Fetiţa a fost cuminte, nu ne-a făcut probleme, nu a plâns, totul a fost perfect. Trebuie să recunosc, atunci când o văd, se umflă pieptul în mine de fericire, este... perfectă!”, a spus Nicolae Mitea după botezul Arianei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Mitea şi-a botezat fiica în mare secret! Primele declaraţii ale fotbalistului despre evenimentul fastuos!

Nicolae Mitea si-a crestinat fetita in secret! Primele imagini de la botez

Tragedie in lumea fotbalului! Chivu, Lobont si Mitea sunt in doliu

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Numiri la foc automat în Guvern! Florin Cîțu a semnat deciziile. Cine s-a alăturat echipei

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Scoatem, din nou, mai mulți bani din buzunar. Veste proastă pentru români

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies