Vedete

Nicole Cherry, devastata! "A fost la un pas de moarte..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Nicole Cherry, devastata! "A fost la un pas de moarte..."icon photo

Nicole Cherry a trecut prin momente dificile atunci cand patrupedul ei de suflet, King, si-a vazut moartea cu ochii. Artista a vorbit extrem de afectata despre animalul ei de companie, catelusul King, a ajuns pe mainile medicilor.


"A fost foarte bolnav... La un moment dat, a mancat ceva şi a trecut printr-o operatie, saracutul de el. Foarte costisitoare operatia. De fapt, de doua ori a fost operat. A mancat ceva de pe afara... Am observat o schimbare majora în comportamentul lui.

A fost la un pas de moarte. A fost o perioada destul de dificila. Nu mai manca, nu mai avea energie, era foarte trist, varsa... A fost nevoie de multa rabdare şi de toata dragostea noastra. Eu eram foarte trista, mai ales ca s-a întamplat dupa jumatate de an, aproape un an, deci era mititel...", a povestit el pentru o emisiune TV.

Catelusul King a fost primit in dar de Nicole Cherry chiar de la buna ei prietena, Antonia, intr-o perioada in care isi dorea enorm de mult un animal de companie, insa parintii ei nu erau de acord.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune