Vedete

Nicole Cherry, devastata! "A fost la un pas de moarte..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Nicole Cherry, devastata! "A fost la un pas de moarte..."icon photo

Nicole Cherry a trecut prin momente dificile atunci cand patrupedul ei de suflet, King, si-a vazut moartea cu ochii. Artista a vorbit extrem de afectata despre animalul ei de companie, catelusul King, a ajuns pe mainile medicilor.


"A fost foarte bolnav... La un moment dat, a mancat ceva şi a trecut printr-o operatie, saracutul de el. Foarte costisitoare operatia. De fapt, de doua ori a fost operat. A mancat ceva de pe afara... Am observat o schimbare majora în comportamentul lui.

A fost la un pas de moarte. A fost o perioada destul de dificila. Nu mai manca, nu mai avea energie, era foarte trist, varsa... A fost nevoie de multa rabdare şi de toata dragostea noastra. Eu eram foarte trista, mai ales ca s-a întamplat dupa jumatate de an, aproape un an, deci era mititel...", a povestit el pentru o emisiune TV.

Catelusul King a fost primit in dar de Nicole Cherry chiar de la buna ei prietena, Antonia, intr-o perioada in care isi dorea enorm de mult un animal de companie, insa parintii ei nu erau de acord.
 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune