Nicole Cherry, în combinezon de ski, la mare! A dansat cu mâinile pe fundul iubitului!

Nicole Cherry a avut o prestație neașteptată la un club de fițe din Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Sezonul de plajă a fost devansat din nou, în acest an, de către cel de clubbing. Stațiunile de fițe de pe litoralul românesc s-au umplut până la refuz de tineri dornici de distracție, iar printre aceștia s-a strecurat și Nicole Cherry.

Doar că puștoaica de altădată, care s-a lansat la 14 ani cu hitul ”Memories”, a crescut și nu mai cere voie de la ”papa” la mare. Imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro arată o cu totul altă Nicole Cherry decât fetița cu codițe de acum 6 ani.

Citeste si: Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ștefania și Camelia Bălțoi, aniversare cu baloane și gogoși

Citeste si: Nicole Cherry, declarații neașteptate despre iubit: „Mi-am dat seama că nu suntem compatibili”

Citeste si: Nicole Cherry, intervenţie estetică la doar 20 de ani! Este decisă să facă această schimbare

fara descriere

Echipată cu un soi de combinezon de ski (cu siguranță că în realitate e o ținută de fiță al unui creator în vogă) de culoare roșiatică, cu o glugă neagră pe cap și cu oschelari supradimensionați de soare, Nicole Cherry s-a dezlănțuit pe acordurile muzicii de club. Cum afară se lăsase puțin frigul, ”micuța” Nicole s-a încălzit puțin cu mâinile pe fundul iubitului. Se pare totuși că a venit momentul să ne despărțim de aminitrea fetiței nevinovate venită parcă de nicăieri și să înțelegem că Nicole are totuși 20 de ani.

Nicole Cherry: ”Sunt într-o relație dar nu îmi creez așteptări”

fara descriere

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem”, spunea Nicole Cherry cu ceva vreme în urmă, ăn legătură cu iubitul ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate