Paparazzi

Nicole Cherry, în combinezon de ski, la mare! A dansat cu mâinile pe fundul iubitului!

Nicole Cherry a avut o prestație neașteptată la un club de fițe din Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Sezonul de plajă a fost devansat din nou, în acest an, de către cel de clubbing. Stațiunile de fițe de pe litoralul românesc s-au umplut până la refuz de tineri dornici de distracție, iar printre aceștia s-a strecurat și Nicole Cherry.

Doar că puștoaica de altădată, care s-a lansat la 14 ani cu hitul ”Memories”, a crescut și nu mai cere voie de la ”papa” la mare. Imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro arată o cu totul altă Nicole Cherry decât fetița cu codițe de acum 6 ani.

Citeste si: Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ștefania și Camelia Bălțoi, aniversare cu baloane și gogoși

Citeste si: Nicole Cherry, declarații neașteptate despre iubit: „Mi-am dat seama că nu suntem compatibili”

Citeste si: Nicole Cherry, intervenţie estetică la doar 20 de ani! Este decisă să facă această schimbare

Echipată cu un soi de combinezon de ski (cu siguranță că în realitate e o ținută de fiță al unui creator în vogă) de culoare roșiatică, cu o glugă neagră pe cap și cu oschelari supradimensionați de soare, Nicole Cherry s-a dezlănțuit pe acordurile muzicii de club. Cum afară se lăsase puțin frigul, ”micuța” Nicole s-a încălzit puțin cu mâinile pe fundul iubitului. Se pare totuși că a venit momentul să ne despărțim de aminitrea fetiței nevinovate venită parcă de nicăieri și să înțelegem că Nicole are totuși 20 de ani.

Nicole Cherry: ”Sunt într-o relație dar nu îmi creez așteptări”

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem”, spunea Nicole Cherry cu ceva vreme în urmă, ăn legătură cu iubitul ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol