Nicoleta Nucă a scăpat de cicatricea care i-a marcat viaţa după 24 de ani: ”Putea să se exitindă pe jumătate de faţă”

Nicoleta Nucă a impresionat mereu prin apariţiile sexy, însă mereu s-a simţit inferioară, din cauza unei cicatrici de pe faţă, de care a reuşit să scape acum, după 24 de ani de chin.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 
fara descriere
Nicoleta Nucă şi-a dorit mereu să aibă un ten perfect, însă în timp a acceptat cicatricea pe care o avea pe faţă. Până acum, când artista a apelat la ajutorul unui medic estetician. 
 
 

 

„La 3 săptămâni de la naştere mi-a apărut pe obrazul stâng o hemangiomă, o pată roşie, pe care, dacă aş fi lăsat-o aşa, s-ar fi extins probabil pe jumătate de faţă. Totuşi, mama mea a căutat moduri pentru a o trata. În 1994 nu existau prea multe metode, aşa că am apelat la crioterapie şi hiperpigmentaţie în zona asta. În plus, în 1994, în Republica Moldova, copiilor nu li se mai făcea vaccin cu vitamina D, aşa că, pentru a primi vitamina D trebuia să stau expusă la soare. Problema a fost că eu, fiind născută în ianuarie, ce altceva în afară de faţă puteam expune la soare? De atunci am căpătat şi pete de pigmentaţie de care nu pot scăpa. Ulterior am găsit o metodă pentru a stopa creşterea acestei hemangiome a cărei rădăcină era în margine de ochi, dar cicatricea deja exista şi aşa mi-o port de aproape 24 de ani”, a declarat Nicoleta pentru Libertatea cu puţin timp înainte de a se lăsa pe mâna medicului estetician.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate