Nicoleta Voica şi-a pus silicoane: "Nici măcar nu m-au internat"

Autor: R.L.

In articol:

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane în America.

Pe vremea când româncele încă nu ştiau mare lucru despre implanturile cu silicon Nicoleta Voica şi-a mărit sânii. Se întâmpla acum 30 de ani, peste Ocean.

Nicoleta Voica s-a operat în Statele Unite ale Americii după ce s-a interesat şi a aflat ce presupune această procedură.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, adevăratul motiv pentru care a mers în Turcia! Ce a spus despre participarea la "Puterea Dragostei"

Citeste si: Schimbare importantă privind țigările. Ce va fi interzis!

Citeste si: Scandal colosal între ispita Bianca și Răzvan Botezatu! S-au jignit ca la ușa cortului

Spre deosebire de alte femei care şi-au schimbat implanturile după câţiva ani, Nicoleta Voica nu a avut probleme. Artista de muzică populară este foarte mulţumită de cum arată sânii ei, deşi au trecut mai bine de 30 de ani de la operaţie.

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane: "Nici măcar nu m-au internat"

„Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari.

Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie”, declara Nicoleta Voica într-un interviu.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies