Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, întâlnire de gradul zero, în cimitir. Cum au reacționat cei doi foști iubiți: ”Niciodată nu o să-mi trezească vreun sentiment”

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au dat ochi în ochi, în cimitir.

Autor: Alis Pop

In articol:

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut o relație de doar un an, dar după ce iubirea s-a evaporat a urmat un șir lung de acuzații și reproșuri pe care și l-au făcut reciproc.

Astfel că separarea a fost una cu sule și trâmbițe și una care a pus punct oricărei legături între cei doi folcloriști.

Citeste si: ”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap”. Nicoleta Voicu, în urma problemelor de sănătate, și-a schimbat radical stilul de viață. Cum arată acum meniul zilnic al folcloristei

Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, întâlnire de gradul zero, în cimitir

[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta Voicu îl evită pe Gheorghe Turda

Acum, însă, viața i-a pus în același loc, unul sumbru, căci au dat nas în nas într-un cimitir. Și, surprinzător sau nu, la fel cum s-a întâmplat de când și-au spus „adio”, cei doi nici măcar nu s-au privit.

Citeste si: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Nicoleta Voicu declară că pentru ea orice revedere cu omul pe care l-a iubit timp de un an nu are vreo importanță și nici nu îi face plăcere.

Tocmai de aceea a evitat mereu să se afle în cercuri comun, iar acum, pentru că s-au găsit în același loc, la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, a părăsit imediat cimitirul.

Locul despre care ea  spune că e ca o metaforă pentru scandalurile prin care ei au trecut, demonstrând că toți sunt egali în fața morții.

”Crede-mă că dacă mi-aș fi dorit să ne întâlnim și să ne salutăm, aș fi putut să creez un moment de genul acesta. Dar nu mi-am dorit, motiv pentru care am plecat foarte repede din cimitir. Revederea sau reîntâlnirea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment. Dacă cu coada ochiului am reușit să îl fac să se împiedice, îți dai seama dacă m-aș fi uitat așa...Este ca o ironie a sorții, ne-am întâlnit într-un loc și într-un moment în care trebuie să conștientizăm cu toții că în fața morții toți suntem egali. Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere, motiv pentru care, pentru a evita o întâlnire viitoare, în cimitir sau mai știu eu unde, chiar am plecat să nu fiu văzută”, a declarat Nicoleta Voicu, la un post TV.

De cealaltă parte, însă, folcloristul a mărturisit că nu i-ar fi refuzat un salut fostei sale partenere, dacă ea îndrăznea să facă măcar un gest către el.

Citeste si: Nicoleta Voicu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2! Cu ce probleme a rămas: „Starea mea de la o zi la alta era tot mai urâtă”

Chiar și așa, și Gheorghe Turda se arată la fel de dezinteresat cu privire la o posibilă relație firească între doi oameni care s-au iubit cândva.

”Mi s-a părut și mie că o văd, dar nu mă interesează. Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș. Eu iau în piept orice situație. Dacă ne uitam ochi în ochi și ne făceam un semn de a ne saluta, cu drag îi răspundeam la salut”, a declarat și Gheorghe Turda.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a pățit Gheorghe Turda într-un restaurant din Paris? Artistul s-a enervat la culme: "Am plecat"

Scandal de proporții în lumea muzicii populare! Gheorghe Turda și Mioara Velicu își aduc acuzații dure: "Minte cu nerușinare!"

Nicoleta Voicu a plecat din București și s-a mutat cu părinții: ”De frică”. Cu ce situație se confruntă artista

De mâine se întoarce roata. 4 zodii vor fi pe val

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Incredibil! Cât a ajuns să coste un brad de Crăciun

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies