Nicu Alifantis, anunț dureros: ”După atâția ani, Alifantis a rămas singur. Cât se poate de singur!”

Nicu Alifantis a scris un mesaj în care își exprima dezamăgirea pentru faptul că instrumentiștii cu care cânta de mult timp l-ar fi părăsit.

Autor: Petru Luca

În această dimineață, Nicu Alifantis a scris un mesaj în care își exprima dezamăgirea pentru faptul că instrumentiștii cu care cânta de mult timp l-ar fi părăsit pentru alte proiecte.  ”Aseară, în urma unui mesaj primit de la un prieten, care mă atenționa pe unde și cu cine mai cântă așa-zișii colegi ai mei, am realizat cu tristețe că Alifantis nu a avut, nu are și nu va avea o trupă a sa.


Atât Zan cât și FragileBand sunt doar iluzii.
Da, doamnelor și domnilor, Alifantis e singur. După atâția ani Alifantis a rămas singur. Cât se poate de singur.
Nu există „Alifantis &...”
Există doar o banală hârtie, 50 x 70 sau 70 x 100 sau o fotografie atașată unei postări pe facebook.
Trăiască mercenariatul, trăiască instrumentiștii traseiști, trăiască banul. Hai, să sunăm toți la fel, hai, să nu mai avem personalitate artistică, hai, să nu mai avem niciun strop de coloană vertebrală.
Se pare că am greșit crezând că oamenii cu care am lucrat ani și ani de zile au făcut-o pentru mine. Nu, au făcut-o doar pentru ei. Indiferent de artist, rezultatul e în casierie.
Nu-i acuz, nu mă victimizez, doar accept o iluzie.

Iertați-mi greșala, sunt și eu un simplu om!”, a notat afectat Alifantis.

Citeste si: Cum a ajuns Nicu Alifantis din nou caporal! ”Permiteți să raportez, după 45 de ani..”FOTO

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicu Alifantis! A obţinut profit după 5 ani de pierderi!

După numai două ore de la postarea sa, marele cântăreț a revenit cu lămuriri, lăsând să înțeleagă că situația a revenit la normal.  ”Sunt impresionat de mesajele voastre în care v-ați arătat preocupați de trăirile mele. Vă mulțumesc, apreciez!
Ce nu s-a înțeles sau nu s-a vrut a se-nțelege e că și ZAN și FRAGILEBAND există și vor exista în continuare, iar eu voi merge

mai departe alături de ei. Vom fi și de-acum înainte împreună pe scenă.
Tristețea singurătății de care vorbeam în postarea anterioară e în mine și-atât. Despărțirea e doar una sufletească și e a mea. Dezamăgirile îmi aparțin, mi le asum și nu doresc nici măcar să le justific. Au fost mulți ani de muncă în care am ridicat ștacheta la un nivel sub care n-aș accepta niciodată să cobor. Unii dintre ei au făcut-o și asta m-a durut cel mai tare. În fond, e dreptul fiecăruia să-și hotărască drumul și nu mă voi împotrivi niciodată.
În concluzie, doamnelor și domnilor, ZAN și FRAGILEBAND, EXISTĂ!
Turneul Memorabilia va fi exact în formula anunțată, adică cu FragileBand!
„Show must go on!””, a scris Alifantis. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies