Vedete

Niculina Stoican, cu moralul la pamant! "Am facut depresie, atacuri de panica"

Niculina Stoican a trecut prin clipe foarte grele atunci cand sotul ei a ajuns in inchisoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Niculina Stoican, cu moralul la pamant! "Am facut depresie, atacuri de panica"icon photo

Barbatul Niculinei Stoican a fost inchis timp de trei ani, iar cantareata de muzica populara a fost nevoita sa fie si barbatul in casa. Nu i-a fost deloc usor! Niculina Stoican a marturisit ca greutatile si problemele au pus-o la pamant, insa a incercat sa isi ascunda starea proasta.

 

 

”Soţul meu a stat acolo aproape 3 ani şi, când s-a întors, viaţa noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut faţă cu demnitate la toată situaţia asta. Viaţa noastră a fost întreruptă de nedreptăţi. Eu şi soţul meu am învăţat să retrăim această viaţă care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalţi cu ele”, a spus Niculina Stoican intr-o emisiune de televiziune,.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune