Niculina Stoican, la maxim! Interpreta a fost prinsă de polițiști circulând cu peste 120 km/h, în localitate! EXCLUSIV

Niculina Stoican își trăiește viața la viteză maximă. Polițiștii i-au ridicat de două ori permisul doar anul acesta.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Deși, oficial, nu deține o mașină înregistrată pe numele ei, conform propriei declarații de avere, Niculina Stoican a reușit performanța de a fi de două ori surprinsă de radar circulând cu peste 120 km/h, și asta doar anul acesta.

De fiecare dată, artista s-a ales cu amendă și cu permsiul suspendat, însă aceasta a constestat procesul verbal în instanță și a putut să circule în continuare pe baza dovezii înlocuitoare permisului.

Niculina Stoican, surprinsă circulând cu 127, respectiv 121 km/h

Prima amendă, Niculina a încasat-o pe 22 aprilie 2021, când a fost surprinsă circulând cu 127 km/h pe DN66, în localitate, într-o porțiune de drum unde viteza maximă admisă era de 70 km/h. Ea s-a ales cu o amendă de 1.450 lei și cu reținerea permisului de conducere pentru 3 luni.

Citeste si: Ce a apărut într-un ziar local după moartea soției impresarului lui Petrică Mîțu Stoian! Anunțul care l-a lăsat fără aer pe celebrul artist!

A doua contravenție, Niculina a săvârșit-o pe 28 august 2020, atunci când a fost din nou înregistrată de radar circulând cu 121 km/h pe un tronosn unde, de asemenea, limita de viteză era de 70 km/h.

Niculina conducea un automobil marca Lexus.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Interpreta a constestat procesul verbal în ambele situații

În ambele situații, Niculina Stoican a invocat prezumția de nevinovăție și a contestat măsurătorile aparatelor radar, spunând că acestea pot fi compromise în situații de ceață, ploaie, ninsoare, furtună, etc și că acesta poate fi

folosit doar în regim de staționare, nu în mișcare, așa cum s-a întâmplat în cazul ei.  

Ambele constestații au ajuns la Judecătoria Târgu Jiu și ambele au fost respinse de judecători, care au dat dreptate polițiștilor, motivând că procesele verbale sunt perfect legale și respectă toate condițiile legii.

Citeste si: Niculina Stoican stă într-un apartament de 47 mp dar are o colecție de ceasuri de 65.000 de euro! Ciudățeniile din declarația de avere a celebrei artiste! EXCLUSIV

Niculina Stoican a făcut apel și se va prezenta la Tribunalul Târgu Jiu în decembrie 2021, respectiv ianuarie 2022. În cazul în care va pierde ambele procese, vedeta riscă să rămână chiar și o jumătate de an fără permis, în cazul în care judecătorii vor decide să nu suprapună cele două perioade.

Artista, nevoită să facă zilnic naveta

Niculina Stoican

Niculina Stoican, îndrăgostită de viteză

Niculina Stoican este director al Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova și Consilier Județean Dolj, însă locuiește și acum în Târgu Jiu, astfel încât este obligată să facă aproape zilnic naveta între cele două orașe. Din când în când, însă, interpreta mai scapă piciorul pe accelerație pentru a ajunge mai repede la destinație. În declarația de avere a Niculinei Stoican nu apare nici un automobil proprietate personală, așa cum WOWbiz.ro a scris în urmă cu câteva zile.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies