Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, primele declarații despre incendiul de la Institutul "Matei Balș"

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, face primele declarații despre incendiul de la "Matei Balș".

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, primele declarații despre incendiul de la Institutul
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, face primele declarații despre incendiul de la "Matei Balș". Vineri dimineață, 29 ianuarie, a avut loc un incendiu puternic la Institutul "Matei Balș". 5 persoane s-au stins din viață, iar alte 120 de pacienți au fost transportați la alte instituții, având nevoie de îngrijiri medicale. 

Nicușor Dan, declarații despre incendiul de la Matei Balș

În urmă cu scurt timp, primarul general al Bucureștiului a făcut primele declarații despre dezastrul de la spital. Se pare că în ultima săptămână, potrivit celor declarate de Nicușor Dan, nu au existat probleme de caldură în pavilionul respectiv. 

Citeste si: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ultimele declarații despre tragedia de la ”Matei Balș”: ”Nu suntem la primul incendiu într-un spital din România”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Încep prin a exprima condoleanțe pentru familiile victimelor. Este o tragedie care ne obligă să fim solidari și mai ales să fim responsabili. Trebuie să îmbunătățim siguranța din spitale și trebuie pentru asta să facem investiții.

Am avut o discuție cu majoritatea din Consiliu și am decis ca în bugetul din 2021 să facem un audit al instalațiilor termice și să includem bani pentru intervenții.

După cum știți, după tragedia de la Piatra Neamț a existat un control mixt de la ISU și de la DSP în toate cele 19 spitale, și nu au fost găsite probleme.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, primele declarații despre incendiul de la Institutul "Matei Balș"
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, primele declarații despre incendiul de la Institutul "Matei Balș"

Spitalele noastre sunt gata să ofere oricefel de sprijin pentru p acienții care nu mai pot fi tratați la Balș. Nu este o problemă cu spațiile libere în spitale.

Pentru că a fost o speculație de presă cu privire la căldura din spitalul Matei Balș, am discutat atât cu termoenergetica, cât și cu call centerul. În ultima săptămână nu au existat problemele de căldură la Matei Balș, nici la blocurile din jur.”, a declarat primarul general al Capitalei, vineri dimineață, după incidentul de la Matei Balș.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Martoră la incendiul de la institutul Matei Balș, declarații șocante! "Pacienții țipau, a fost o bubuitură tare..."

Un pacient de la Institutul ”Matei Balș”, declarații cutremurătoare: ”S-a stins lumina, s-a oprit oxigenul la care eram legat și s-a făcut liniște”

Toni Grecu se afla internat la institutul Matei Balș din București când a izbucnit incendiul! Care este starea de sănătate a actorului: "Era conectat la butelie de...

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Cutremur în televiziune. O mare vedetă pleacă de la Pro Tv? La ce post rival ar merge

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Lumea s-ar fi putut sfârși în 1983! Dezvăluiri teribile! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies