Nimeni n-a știut asta! Câți ani avea Petrică Cercel, manelistul ucis din cauza COVID-19?! Regretatul artist și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii

Petrică Cercel și-ar fi ținut ascunsă vârsta! Regretatul manelist s-a stins din viață din cauza infecției cu coronavirus!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Cântărețul era foarte iubit de fanii săi, iar piesele lui au ajuns la inimile tuturor. Tatăl lui Ionuț Cercel și-a pierdut viața din cauza infecției cu SARS-COV-2, din cauza căreia a ajuns pe patul de spital, acolo unde și-a dat ultima suflare.

Petrică Cercel a fost înmormântat, recent, iar familia și prietenii apropiați l-au condus pe ultimul drum. Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, care a fost pusă în capela din cimitirul Ghencea.  „Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”,  este mesajul emoționant lăsat de Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul soțului ei.

Petrică Cercel
Petrică Cercel[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Petrică Cercel va fi condus azi pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului, înconjurat de mii de flori albe, la capela Cimitirului Ghencea

Toți cei prezenți au îmbrăcat haine albe, în memoria regretatului artist. Singurul care a purtat o cămașă neagră a fost unul dintre cei trei fii, Florin Cercel. Printre persoanele care au venit la cimitir, să-i aducă un ultim omagiu marelui cântăreț de manele, a fost și Adi Minune, un coleg de breaslă și apropiat.

Petrică Cercel
Petrică Cercel

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Ce vârstă avea Petrică Cercel?!

Și pentru că tinerețea n-are vârstă, mai ales atunci când vine vorba de suflet, Petrică Cercel și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii. Nimeni, dintre fanii lui și cei care-i ascultau piesele, nu ar fi știut cu exactitate câți ani are manelistul.

Totuși, într-un video postat pe aplicația TikTok, de la mormântul acestuia, se poate observa, pe cruce, anul în care s-a născut Petrică Cercel. Astfel, celebrul manelist ar fi avut 53 de ani. 

Citeste si: UPDATE Petrică Cercel este condus pe ultimul drum! Gestul șocant făcut de unul dintre fiii manelistului

Petrică Cercel a lăsat în urma lui numai suferință, durere și un gol imens în inimile celor din familia lui, dar și ale apropiaților. Reamintim că, manelistul s-a stins din viață din cauza coronavirusului, ajungând la spital, după mult timp în care nu a băgat în seamă boala. 

Mormânt Petrică Cercel
Mormânt Petrică Cercel[Sursa foto: Captură Video]

Mormânt Petrică Cercel
Mormânt Petrică Cercel[Sursa foto: Captură Video]

Mormânt Petrică Cercel
Mormânt Petrică Cercel[Sursa foto: Captură Video]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

UPDATE Petrică Cercel este condus pe ultimul drum! Gestul șocant făcut de unul dintre fiii manelistului

Kadin Năsturică a murit! Marcel Pavel, distrus de durere: „A fost un om minunat”

COVID-19 face ravagii în lumea manelelor! Un celebru impresar s-a îmbolnăvit, la câteva luni după ce și-a îngropat tatăl și unchiul, morți din cauza virusului! Dezvăluiri exclusive

Ionuț Cercel, probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu fiul lui Petrică Cercel: „Sunt conștient că...”

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

COVID-19 face ravagii în lumea manelelor! Un celebru impresar s-a îmbolnăvit, la câteva luni după ce și-a îngropat tatăl și unchiul, morți din cauza virusului! Dezvăluiri exclusive

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies