Vedete

Nimeni nu a banuit asta despre Oltin Hurezeanu, la Exatlon! "Am fost lovit si retinut la mineriada"! Faimosul e parte in procesul lui Ion Iliescu

Surpriza de proportii! Oltin Hurezeanu de la Exatlon apare pe lista celor 856 de romani agresati in timpul mineriadei din 1990.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Nimeni nu a banuit asta despre Oltin Hurezeanu, la Exatlon! "Am fost lovit si retinut la mineriada"! Faimosul e parte in procesul lui Ion Iliescuicon photo

Oltin Hurezeanu de la Exatlon apare in rechizitoriul realizat de procurori in Dosarul Mineriadei din 1990. Sunt in total 856 de persoane care se regasesc pe aceasta lista, acestea urmand sa fie audiate (in masura in care mai este posibil acest lucru) in procesul in care au fost trimisi in judecata, printre altii: Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu sau Virgil Magureanu.


Oltin Hurezeanu avea doar 15 ani in 1990 si isi aminteste ca a fost ridicat de politie din zona Televiziunii Romane, la cererea minerilor care traversau zona in autocare, pentru simplul motiv ca avea parul mai lung. Oltin traversa piata Charles de Gaulle, mergand spre gura de metrou, pentru a ajunge la scoala.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune