Noi detalii despre starea de sănătate a criminalului din Onești! Anunțul medicilor: „Probabil că va...”

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, se află internat la Spitalului Județean de Urgență Bacău.

crima onesti
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Gheorghe Moroșan a fost împușcat de nouă ori, după ce a sechestrat și apoi a ucis doi ostatici în fostul său apartament, aflat într-un bloc din orașul Onești. Bărbatul în vârstă de 68 de ani a ajuns de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Vineri, 5 martie, managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău a făcut noi declarații despre starea de sănătate a bărbatului. El se află într-o stare mediocră și este în continuare intubat.

„Ultima actualizare a pacientului Moroşanu o am de dimineaţă, de la medicul de gardă, care spune că este în aceeaşi stare, intubat, urmând ca în cursul prânzului să ia decizia cu colegii dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să îşi reia funcţiile naturale ale organismului şi să vedem dacă poate fi intervievat. În cursul după-amiezii probabil că vom avea această informaţie. În comtinuare, starea lui este mediocră. Probabil că va mai rămâne o perioadă în Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău.

crima onesti
Starea de sănătate a criminalului din Onești este mediocră

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Profilul criminalului Gheorghe Moroșan, care a ucis cu sânge rece doi ostatici nevinovați

Crima din Onești a șocat o țară întreagă! Pe data de 1 martie, Gheorghe Moroșan  a luat doi ostatici în fostul său apartament și a amenințat că îi omoară dacă nu îl primește înapoi. Bărbatul în vârstă de 68 de ani și-a dus planul diabolic la final.

Experții criminaliști și psihologii i-au analizat gesturile lui Gheorghe Moroșan.

Citeste si: Cum ar fi reușit criminalul din Onești să îi lege pe cei doi muncitori! Ipoteza bombă a anchetatorilor

„El a încercat să rezolve nedreptatea făcută soției. Ea a fost executată, adică din cauza prejudiciului avut la societatea respectivă. Tot acest transfer afectiv a fost ca o proiecție, numai conta cine era.

Nu mai contează cine plătește. În mintea omului acesta a fost că trebuie să își rezolve problema.(...) Din punct de vedere al antecedentelor putem descoperi că are trăsături accentuate de o personalitate antisocială, dacă ne gândim că a furat, a avut dosar penal pentru anumite lucruri mai puţin grave să zicem, dar acţiuni împotriva legii. El, cumva era o peroanalitate structurată pentru a nu re specta legea, ca mai târziu să aibă acea condamnare pentru vătămare corporală gravă.

(...) El avea motivaţia să recupereze ceea ce a pierdut. Nu era o afinitate sentimentală. Totul se reduce la material, adică am pierdut ceva, mi s-a făcut o nedreptate. S-ar putea să fie nevoia lui de a demonstra soţiei”, a explicat Ioana Tănase, psiholog în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni. Citește mai multe AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan: ”Îi era frică de el”

Un bărbat torturat de oamenii legii a făcut declarații cutremurătoare: A urinat pe mine și mi-a spus: ”uite ce poate să îți facă Poliția Română!”

VIDEO Gafa incredibilă a Poliției Române! Mascații au descins la adresa greșită și au amențat două femei nevinovate: „Mi-au pus arma în piept”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies