Noi detalii despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam! "Poate este mort şi se ascunde acest lucru"

S-au aflat noi informații despre starea de sănătate a fratele lui Florin Salam.

florin salam
Florin Salam la spital la fratele său
Autor: A.R.

In articol:

florin salam
Florin Salam la spital la fratele său

Noi detalii despre starea de sănătate a fratele lui Florin Salam! Până la acest moment, rudele nu au primit nicio veste din partea bărbatului care este internat la spitalul Matei Balș.

Cumnata lui Florin Salam, declarații șocante

Cumnata lui Florin Salam a făcut primele dezvăluiri despre situația cu care se confruntă la momentul actual. Se pare că femeia a primit o fișă pe care scrie numele Stoica, deși pe soțul ei îl cheamă Ion Stoian. În plus, în fiecare zi primește doar o singură informație de la un purtător de cuvânt și anume că este stabil. 

" Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

Citeste si: În ce stare este soția lăutarului care a murit în timp ce făcea live pe Facebook?„Rugați-vă pentru ea…”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frați din Iași. Micuții nu ar fi murit, de fapt, de la struguri

Citeste si: Descoperire șocantă în largul mării! Fetiță pe unicorn gonflabil, găsită în larg

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maxim. Eu încerc, în fiecare, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată.

În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit.

Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact. Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

florin salam
Fratele lui Florin Salam, Ion Stoian

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic. Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici.

Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă", a spus cumnata lui Florin Salam.

Mama lui Florin Salam este în stare de șoc

Mama lui Florin Salam a suferit un șoc major în momentul în care a aflat despre starea de sănătate a fiul ei. 

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu ”, a povestit o sursă apropiată familiei, pentru Wowbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies