Noi detalii zguduitoare ies la iveală în cazul criminalilor autostopiştilor! Ce a făcut unul dintre adolescenţi la trei zile după crima odioasă

Cei doi tineri autostopişti care au comis o crimă odioasă au şocat o ţară întreagă, iar acum noi detalii ies la iveală. Mai exact, se pare că la scurt timp după ce au ucis bărbatul care a oprit să-i ia cu maşina şi au rănit-o grav pe soţia lui, aceştia au petrecut.

Autor: T.S.
 
Cei doi tineri în vârstă de 16, respectiv 18 ani sunt autorii crimei din Călăraşi. Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi pe 24 noiembrie, seara, de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost operată la spitalul din Călăraşi.
 
Chiar dacă au comis o crimă odioasă, cei doi n-au avut remuşcări.
Ba mai mult, au încercat să se comporte cât mai normal. Conform Click, se pare că la scurt timp după ce au comis crima odioasă, ei au mers la şcoală: Tănăsescu e elev în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei Simion- la Liceul Danubius din Călăraşi. 

 

De asemenea, se pare că la doar trei zile după crima odioasă, Tănăsescu şi-a serbat majoratul. Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns în locuinţa elevului de clasa a XII-a.
 
Cei doi tineri au plănuit crima în detaliu, timp de o săptămână, întrucât unul dintre ei era îndrăgostit de o femeie în vârstă de 28 de ani şi îşi dorea să ajungă la ea.
N-a avut, însă, cu ce, aşa că împreună cu celălalt adolescent a decis să omoare pe cineva şi să fure maşina.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies