Noi dezvăluiri șocante despre Dincă: "Urmărea fetițele de etnie romă. Venea cu un cetățean de culoare, ori foarte brunet"

Noi dezvăluiri șocante apar despre Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal ar fi venit cu un bărbat să urmărească fetițe de etnie romă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Acest Dincă a intrat în comunitatea de romi din Faţa Luncii, în special la lăsarea serii şi tot timpul era surprins când urmărea fetiţele de etnie romă. Din spusele lor, chiar a fost şi fugărit pentru că l-au văzut de prea multe ori în faţa caselor lor. Din câte am înţeles de la cetăţenii de etnie romă, venea cu un taxi, cu un cetăţean de culoare, ori foarte brunet. La un moment dat, mi-au spus că au venit cu un taximetrist, cu autoturismul înmatriculat pe Dolj şi altă dată chiar cu autoturismul lui Dincă, gri. Sunt trei personaje.... A fost ameninţat şi fugărit acest Dincă. Mi s-a mai spus că au intrat pe o stradă şi chiar au venit cu o maşină special să intre să ia o fetiţă, dar a fost prins şi fugărit. Intenţiona să atenteze la fete de 10-12 ani şi 17-18 ani. Cineva spunea că a sunat la 112 în urmă cu multe luni înainte să se descopere aceste 2 crime, dar nu s-a luat nicio măsură. A reclamat că cineva urmăreşte, că este în faţa casei lor, poziţionat după un copac, o persoană suspectă", a declarat un martor, citat de Antena3.

Reacția lui Cumpănașu, după ce părinții Alexandrei au fost citați de DIICOT

Părinții Alexandrei Măceșanu au refuzat să dea poliției judiciare din cadrul BCCO Craiova cartea de identitate a fiicei lor, astfel că vor fi citați de către DIICOT. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a reacționat.

„S-a ajuns atât de departe din cauza unor procurori disperați să finalizeze situația cu moartea Alexandrei și trimiterea lui Dincă în judecată. Nu știu de ce se grăbesc atât de mult, de ce s-a ajuns la acest tip de amenințări. E absolut strigător la cer. Eu ce să cred? Dacă nu făceam scandalul public, ce urma să se întâmple? Spune foarte clar documentul că în caz de neprezentare vor fi luați cu mandat, adică cu cătușe și puși în dube, și vor primi amendă. Oamenii ăștia gândesc când acționează?”, a spus Cumpănașu, miercuri, la Antena 3.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate