Stiri

Noi imagini terifiante au iesit la iveala! Cum a fost filmata criminala de la Dristor cu putin timp inainte de atac

Noi dezvaluiri apar in dosarul oribilei crime de la metrou. Atacatoarea s-a mai ales cu o acuzatie - cea de furt, dupa ce, intre cele doua incidente, s-a dus si a sustras un energizant dintr-un magazin. Intre timp, autoritatile paseaza vina de la una la alta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Noi imagini terifiante au iesit la iveala! Cum a fost filmata criminala de la Dristor cu putin timp inainte de atacicon photo
 
Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.
 
Intre cele doua atacuri, femeia a fost surprinsa de camerele de supraveghere intr-un magazin din zona Garii de Nord.  Dupa ce a atacat o tanara in statia de metrou Costin Georgian, suspecta se plimba printre rafturi nestingherita. Poarta pe cap o esarfa care o ajuta sa nu trezeasca suspiciuni, iar ce urmeaza o demonstreaza: fara sa ceara voie, femeia deschide si bea o doza de energizant. Paraseste apoi magazinul cu pasi grabiti.
 
Intre timp, la politie, ajungea prima plangere. Tatal celei care a scapat din mainile atacatoarei, suna disperat la 112.
 
Tatal primei victime: Doamna de acolo mi-a spus: "Domnule, trebuie sa mergeti la Metrorex, la Costin Georgian, luati legatura cu un angajat de acolo si vedeti ca au politia lor".
 
Ajunsi la sectia de Politie Transporturi, tatal si fiica s-ar fi lovit de o alta problema: singurul politist care se afla acolo i-a pus sa astepte.
 
 
Ofiterul de la Grupa Operativa, in acel moment, era in curs de audiere a unei alte parti vatamate. Abia dupa jumatate de ora, omul legii a verificat camerele de supraveghere.
 
Seful Politiei Capitalei: Mentionez faptul ca in statia de metrou Costin Georgian sunt 22 de astfel de camere de supraveghere, din care una singura a surprins momentul savarsirii infractiunii. 03.22
 
Doua ore a durat investigatia...timp in care agresoarea ataca din nou. De data aceasta...cu efect infiorator.
 
Autoritatille arunca raspunderea dintr-o parte in alta: dupa ce in urma cu doua zile, ministrul de Interne se grabea sa vina cu felicitari, acum, vorbeste despre poticneli in rezolvarea situatiei de criza. Greseli s-ar fi facut imediat dupa apelul disperat al tatalui.
 
 
Carmen Da:  Se cunoaste deja ca a fost o oarecare sincopa dupa apelul la 112.
 
De cealalta parte, Serviciul de Telecomunicatii Speciale care are in subordine 112, a sesizat Parchetul Militar. Vizata in ancheta procurorilor este operatoarea care a preluat apelul in dispecerat. Investigatia se anunta a fi una dificila si in ceea ce o priveste pe atacatoare. Femeia nu coopereaza cu autoritatile. In lipsa unei marturii coerente, oamenii legii incearca sa desluseasca mesajul pe care l-au gasit scris in palma agresoarei: "Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat..." (scris mare, cu rosu, pe ecran)
 
Pana la o concluzie, anchetatorii au decis transferarea suspectei din Arestul Central, la Spitalul Penitenciar Jilava, unde specialistii urmeaza sa stabileasca daca femeia are probleme psihice.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune