Noi informații în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. Designerul a circulat și cu 250 de km/h! Cât avea în momentul accidentului

Expertiza preliminară a mașinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul condus de creatorul de modă a circulat și cu 250 de kilometri pe oră.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul MEdiafax, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile mașina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră. Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact șoferul să fi condus cu o viteză mai mare.

Aceleași surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat și cu 250 de kilometri pe oră. Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă și exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă şi exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate