Noi informații în cazul dispariției lui Iulian, copilul de opt ani din Pecineaga! Ce au descoperit scafandrii după ce au golit bazinul

Căutările în cazul dispariției lui Iulian continuă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bițică Iulian Alexandru a dispărut sâmbătă și, de atunci, familia, autoritățile și mai mulți voluntari îl caute neîncetat. Una dintre ipotezele formulate în acest caz a fost că băiețelul ar fi căzut într-un bazin de colectare a dejecțiilor de la o fermă de porci din apropiere.

În urma verificărilor, a fost confirmat faptul că Iulian nu se afla acolo, iar căutările în acest caz continuă. „S-a golit bazinul pana la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic… “, au spus reprezentanții ISU Dobrogea, conform ctnews.ro.

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Mama lui Iulian lansează o nouă ipoteză în cazul dispariției lui Iulian

Mama copilului de opt ani a acordat un interviu în cadul unei emisiuni și a lansat mai multe ipoteze. Femeia este de părere că băiatul ei ar fi fost dat de acasă chiar de tatăl lui, pentru a se răzbuna pe ea.

„Cea care mai are și ea vină este mama vitregă care s-a lăudat că ea îl spală și îi dă să mănânce. Copilul meu s-ar fi plâns la alți copii că mama lui vitregă și tatăl l-au lovit și nu voia să se mai ducă acasă, dar copilul s-a întors în ziua aia acasă.”, a declarat mama lui Iulian.

Citeste si: Gabriel ex-Boombastic demontează acuzațiile: ”Nu escrocăm oameni, încercăm să-i ajutăm”! Fostul cântăreț participă activ în campania lui Alexandru Cumpănașu

Femeia susține că vedea o teamă în comportamentul celor doi copii ai ei, care nu voiau să vorbească nici despre realția dintre fostul soț și actuala parteneră.
„Copii mi-au dat drumul la mână când l-au văzut pe tatăl lor și au zis: 'mami, tati o să ne bată dacă ne vede cu tine sau în cel mai rău caz o să ne trimită la tine, dar nouă nu ne place pentru că ne place cu mamaia și tataia.”, a mai declarat mama copilului dispărut.

sursa foto: ISU Dobrogea

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate