Noi informații în cazul dispariției lui Iulian, copilul de opt ani din Pecineaga! Ce au descoperit scafandrii după ce au golit bazinul

Căutările în cazul dispariției lui Iulian continuă.

Autor: M.B.

In articol:

Bițică Iulian Alexandru a dispărut sâmbătă și, de atunci, familia, autoritățile și mai mulți voluntari îl caute neîncetat. Una dintre ipotezele formulate în acest caz a fost că băiețelul ar fi căzut într-un bazin de colectare a dejecțiilor de la o fermă de porci din apropiere.

În urma verificărilor, a fost confirmat faptul că Iulian nu se afla acolo, iar căutările în acest caz continuă. „S-a golit bazinul pana la adâncimea de aprox 50 cm, după care s-a luat la picior întreaga suprafață. Nu s-a găsit nimic… “, au spus reprezentanții ISU Dobrogea, conform ctnews.ro.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Mama lui Iulian lansează o nouă ipoteză în cazul dispariției lui Iulian

Mama copilului de opt ani a acordat un interviu în cadul unei emisiuni și a lansat mai multe ipoteze. Femeia este de părere că băiatul ei ar fi fost dat de acasă chiar de tatăl lui, pentru a se răzbuna pe ea.

„Cea care mai are și ea vină este mama vitregă care s-a lăudat că ea îl spală și îi dă să mănânce.

Copilul meu s-ar fi plâns la alți copii că mama lui vitregă și tatăl l-au lovit și nu voia să se mai ducă acasă, dar copilul s-a întors în ziua aia acasă.”, a declarat mama lui Iulian.

Citeste si: Gabriel ex-Boombastic demontează acuzațiile: ”Nu escrocăm oameni, încercăm să-i ajutăm”! Fostul cântăreț participă activ în campania lui Alexandru Cumpănașu

Femeia susține că vedea o teamă în comportamentul celor doi copii ai ei, care nu voiau să vorbească nici despre realția dintre fostul soț și actuala parteneră.


„Copii mi-au dat drumul la mână când l-au văzut pe tatăl lor și au zis: 'mami, tati o să ne bată dacă ne vede cu tine sau în cel mai rău caz o să ne trimită la tine, dar nouă nu ne place pentru că ne place cu mamaia și tataia.”, a mai declarat mama copilului dispărut.

sursa foto: ISU Dobrogea

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies