None detonează bomba despre Plușica și Daniel! I-a găsit în dormitorul băieților! "După ce a fost un contact intim între ei a venit și mi-a zis: Ia-o și tu, None"

None a detonat bomba despre Plușica și Daniel. Se știa că cei doi au făcut dragoste, însă None a dezvăluit cum i-a prins în dormitorul băieților.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

None a povestit că s-a simțit jignit când Daniel i-a cerut, după ce el făcuse dragoste cu ea, să îl "scape" de Plușica.

"Cu Pluși, am spus, mi-a plăcut foarte mult de ea, a spus că și ea mă place, chiar dacă am găsit-o în casă cu Daniel, în tratative, să spun așa.

A spus că îi place foarte mult de mine cum arăt și am început să vorbim.

Acum eu nu știam de ce e ea atât de atașată de Daniel și nu aș vrea să vorbesc, Doamne-ferește, urât sau ceva. Am găsit-o în dormitor la noi, la băieți", a povestit None în această ediție de la "Puterea Dragostei".

Adrian a confirmat totul. "Eu eram acolo. S-a întâmplat o fază nasoală din punctul meu de vedere și al lui None. După <tatonare>, Daniel s-ar cam fi plictisit și i-ar fi spus lui None: <Stai și tu cu ea, că vreau și eu să dorm>", a intervenit el.

În acel moment, None a spus totul. "După ce a fost un contact intim între ei, el a venit și mi-a zis: <Ia-o și tu None, mâncați-aș, ca să scap și eu de ea>. M-am simțit foarte jignit, în ultimul hal, mi-a fost milă de ea și vă spun sincer, i-am spus și ei", a povestit None.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate