Vedete

Nora lui Cristian Topescu, marturisiri emotionante: "Aseara, Noah a aparut in prima lui reclama! Cateva ore prea tarziu ca bunicul lui sa-l vada! Ar fi fost asa de mandru!"

Raluca este maritata cu Cristi, fiul cel mare al regretatului Cristian Topescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Nora lui Cristian Topescu, marturisiri emotionante: "Aseara, Noah a aparut in prima lui reclama! Cateva ore prea tarziu ca bunicul lui sa-l vada! Ar fi fost asa de mandru!"  icon photo

Disparitia marelui comentator sportiv Cristian Topescu, decedat ieri, la 81 de ani, a indoliat Romania. Raluca, nora lui Topescu, a postat astazi un mesaj emotionant in amintirea celui care a fost un exemplu nu numai pentru lumea televiziunii. 

"Aseara, Noah a aparut in prima lui reclama! Cateva ore prea tarziu ca bunicul lui sa-l vada! Ar fi fost asa de mandru! Respect, calm, iubire fata de sport, animale, oameni! Asta mi doresc sa mosteneasca baietii mei de la Cristian Ţopescu, care pentru ei a fost bunicul lor cu care se jucau friptea!", a notat Raluca, sotia lui Cristi, fiul cel mare al regretatului om de televiziune. Cei doi au impreuna doi copii, pe Noah si pe Lucas. 

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune