Stiri

Nou-născut atacat de câinele familiei! Nu are nici măcar o lună, dar se zbate între viaţă şi moarte

Un bebelus de doar câteva săptămâni a sufetrit răni grave după ce a fost atacat de unul dintre cei doi câini ai familiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Nou-născut atacat de câinele familiei! Nu are nici măcar o lună, dar se zbate între viaţă şi moarteicon photo
 
Un băieţel de nici o lună se află la un pas de moarte după ce a fost atacat de unul dintre cei doi câini ai familiei, ambii din rasa Staffordshire Bull Terrier. Nou-născutul se află în stare crticică iar medicii fac eforturi supraomeneşti pentru a-l salva. Cu toate acestea, ei sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. 
 
Nou-născut atacat de câinele familiei! Nu are nici măcar o lună, dar se zbate între viaţă şi moarte
 
Părinţii lui, în vârstă de 28 şi 31 de ani, au fost reţinuţi de către poliţie şi ulterior eliberaţi pe cauţiune. Bunicul bebeluşului insistă că cei doi tineri sunt nişte părinţi foarte buni şi că totul a fost doar un accident îngrozitor. „Oamenii pur şi simplu exagerează”, a mai adăugat el fără să îşi dea seama de gravitatea situaţiei, relatează dailymail.co.uk. 
 
Nou-născut atacat de câinele familiei! Nu are nici măcar o lună, dar se zbate între viaţă şi moarte
 
Deşi familia spune că cei doi câini ai familei sunt foarte cuminţi şi deloc agresivi, vecinii lor au o cu totul altă părere. „I-am văzut şi sunt foarte răi. Îşi arată dinţii oricui. Am auzit ţipete şi sirenele ambulanţelor şi ale poliţşiei şi mi-am dat imediat seama că ceva oribil se întâmplase”, a povestit cineva care locuieşte în acelaşi cartier cu tinerii părinţi.
 
Cei doi câini au fost luaţi de către autorităţi şi sunt ţinuţi în adăposturi speciale până când va fi hotărâtă soarta lor. 
 
Sursa foto: dailymail.co.uk
 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune