Nu a spus asta pana acum! Ce i s-a intamplat Andreei Banica in ziua cand a iesit din maternitate: "Tot felul de pretexte. Nu mi-am dat seama in nicio secunda... "

novalue

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

Andreea Banica si-a publicat pe contul de socializare un video din ziua in care a fost externata din spital cu felul in care a fost surprinsa de cei dragi.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

Cantareata

a povestit cu lux de amanunte abia astazi cum a fost totul pus la cale si ce a simtit in momentul in care a intrat cu bebelusul in casa. (vezi si cum a avut curajul sa se pozeze Andreea Banica cu doua zile inainte sa nasca )

"L-am aşteptat pe Lucian să vină să ne ia de la maternitate şi nu ştiam de ce întârzie atât de mult. Sora mea, Rami, mă tot ţinea de vorbă şi mă ducea cu zăhărelul ca să am răbdare, că durează mult să se facă formalităţile, că pot să-mi mai fac un calmant şi să mă mai aranjez puţin până vine… Tot felul de pretexte. Însă nu mi-am dat seama nicio secundă că au pus ceva la cale.

Aşadar, a durat ceva mai mult plecarea din maternintate, dar a meritat aşteptarea.

Am încercat să fim cât mai discreţi la plecare, ba chiar am ales o ieşire de la subsolul spitalului, dar tot am dat de câţiva prieteni din presă şi le-am răspuns la câteva întrebări.

M-am simţit ca acasă imediat ce am urcat în maşina mea, de care îmi era cam dor ce-i drept. În timp ce ne îndreptam spre casă, aş fi mâncat un ecler cu fondat şi am făcut o mică oprire ca să-mi fac pofta inimii.


Am intrat ultima în casă şi m-am pierdut cu firea! Nu ştiam cum să mai reacţionez, cum să nu mai râd şi să mă bucur aşa tare pentru că mă durea operaţia. Eram în culmea fercirii! Casa era plină de baloane, flori şi o barză uriaşă pe care scria „it’s a boy”. Arăta minunat!

Naşii mei râdeau de râsul meu şi de felul în care mă bucuram precum un copil care vede prima oară aşa ceva.
Sofi era în extaz şi îmi arăta ce făcuse prin casă pentru a-l întâmpina pe frăţiorul ei, Noah Andrei, cât mai frumos. A aranjat la etaj toţi maimuţoii pe jos  şi m-a chemat repezită să-mi arate. Îmi doresc să îl educ şi pe Noah Andrei în acelaşi spirit în care am educat-o şi pe Sofia: prietenoasă, darnică, iubitoare, protectoare, ştie că e important să-şi ajute prietenii la bine şi la greu şi să nu-i trădeze pentru nimic în lume.

Am petrecut o seară minunată alături de cei dragi, ne-am pozat, ne-am îmbrăţişat şi am spus „Doamne, ajută să fim sănătoşi”!"
, a scris Andreea Banica.

Abonează-te pe

Citește și:

Viorica de la Clejani nu este convinsă de existența coronavirusului: „Eu nu cred în așa ceva”

Puterea dragostei 27 ianuarie. Meda și Alexandra, bătaie din cauza lui Nicos: „Vrei să te fac afiș?”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

Liviu Dragnea A ȘOCAT pe toată lumea! Decizia luată în închisoare: Vrea neapărat să muncească

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies