Nu ai fi ghicit ce au studiat aceste celebrități

Toată viața învățăm, iar viața în sine ne învață cele mai multe lucruri. Studiile ne pot ajuta să ajungem departe în plan profesional, dar uneori ne și îndepărtează de ceea ce ne dorim cu adevărat sau de domeniul în care am excela datorită unui talent cu care am fost înzestrați.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Toată viața învățăm, iar viața în sine ne învață cele mai multe lucruri. Studiile ne pot ajuta să ajungem departe în plan profesional, dar uneori ne și îndepărtează de ceea ce ne dorim cu adevărat sau de domeniul în care am excela datorită unui talent cu care am fost înzestrați.

Și totuși, multe persoane faimoase astăzi s-au aflat în locul și la momentul potrivit pentru a fi descoperiți sau pentru a se descoperi ei înșiși, urmând astfel drumul preferat.

Actorul Will Ferrell a studiat la Universitatea din California de Sud și s-a alăturat chiar și unei frății, numită Delta Tau. În 1989, a absolvit și a obținut o diplomă într-un domeniu pe care americanii îl numesc informatică sportivă. Intr-un interviu. acesta a declarat că era vorba despre un program atât de dificil, încât l-au întrerupt la opt ani de la absolvirea sa.

Wanda Sykes, comediant și actriță, care în anul 2004 a fost numită de către publicația Entertainment Weekly drept una dintre cele mai amuzante persoane din America, știe cum să provoace râsete în rândul publicului prezent în show-urile sale de stand-up comedy și cine știe, poate și în cercul ei de prieteni. Nu există nicio îndoială că poate face asta datorită talentului său și simțului umorului, dar poate că a învățat și câteva tehnici bune de vânzare și modalități de a ochi ținta potrivită în timp ce studia marketing la Universitatea Hampton. Acest domeniu își poate lăsa amprenta asupra modului în care relaționăm cu persoanele din jur și asupra comportamentului în societate în general.

Jucătorul de poker Christopher Bryan Moneymaker iese în evidență în primul rând prin numele său nu atât de obișnuit și, desigur, prin abilitățile sale minunate pentru acest joc al minții. Înainte de a urca pe scara succesului și de a crea chiar un fenomen numit „efectul Moneymaker”, a absolvit Universitatea de stat din Tennessee cu o diplomă în contabilitate. Gândindu-ne la cifre și la procesul strategic al calculelor matematice, s-ar putea spune că acest domeniu nu se află într-adevăr la polul opus a ceea ce implică pokerul. În timp ce frecventa University College London, solistul formației Coldplay și-a întâlnit viitorii colegi de trupă: Will Champion, Guy Berryman și Jonny Buckland. Chris Martin a absolvit cu o diplomă în greacă și latină, cu onoruri de primă clasă, înainte de a deveni o figură importantă pe scena muzicii internaționale.

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cine ar fi ghicit că Mister Bean are și un alt nume decât cel de scenă, iar după aflarea acestuia, poate ar fi și mai dificil să te gândești că Rowan Atkinson și-a luat diploma în inginerie electrică. A studiat în cadrul Universității din Newcastle și a continuat cu un masterat în același domeniu la The Queen’s College Oxford. În timp ce era acolo, l-a întâlnit pe Richard Curtis, cel care avea să devină scenarist. În anul următor, cei doi au început să creeze schițe pentru Oxford Playhouse și Edinburgh Festival Fringe.

În special persoanele care au un televizor și obișnuiesc să urmărească postul E!Entertainment știu despre reality-show-ul familiei Kardashian. Deși totul pare expus ca și cum e vorba pur și simplu despre viața lor de zi cu zi este evident că punerea în scenă în prealabil vine la pachet cu detaliile mai mult sau mai puțin interesante. Chiar dacă faimoasele surori nu au neapărat studii într-un anumit domeniu, care să le fi ajutat să ajungă “pe sticlă” direct după liceu, Kourtney Kardashian este singura care are o diplomă în Arte Teatrale, obținută după ce a studiat la Universitatea din Arizona. Poate fanii adevărați chiar au reușit să identifice anumite tehnici actoricești în episoadele în care aceasta își face apariția.

Această inconcordanță între ceea ce studiezi și ceea ce ajungi să pui în practică nu este însă o chestiune care ține doar de prezent. S-a întâmplat dintotdeauna ca alegerile să nu corespundă cu viitorul, iar

destinul să își spună cuvântul la un moment dat, mai târziu. Sócrates a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din Brazilia și cel care a demonstrat prin stilul de viață ales că a purtat un nume care i s-a potrivit. Faimos nu doar în America de Sud, acesta a absolvit medicina în timp ce juca la nivel profesionist, urmând să o practice după retragerea din fotbal. În plus, acesta a deținut și un doctorat în filosofie. Luând în considerare aceste aspecte, el a fost probabil fotbalistul care a excelat și pe teren și în afara sa, intrând astfel în istorie.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Vestea momentului pentru elevii din România. Guvernul a decis chiar azi

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

A apărut plină de vânătăi pe Tik Tok! Toți au spus că a fost bătută, dar adevărul este cumplit. Dezvăluiri exclusive ale unui concurent Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies