Nu-i de gluma cu vietatile nocive!

Acum cateva luni am cumparat o casa foarte mare, undeva intr-o comuna din apropierea orasului in care locuiesc. Este o casa boiereasca, cu multe finisaje din lemn, cu sobe autentice si multe alte lucruri interesante.

Autor: R.L.

Din pacate, casa era intr-o stare deplorabila si lucrarile de renovare aveau sa coste o avere. Nu m-am descurajat pentru ca acea casa era extrem de frumoasa si, in plus, odata renovata, avea sa valoreze foarte mult. Eu insa, nu o cumparasem pentru a o vinde. Imi doream sa ma mut, impreuna cu familia mea, cat mai curand. Voiam sa renunt la agitatia din oras si sa stau intr-un loc cu aer curat si multa verdeata.

Comuna pe care o alesesem, imi oferea tot ce imi doream pentru a duce viata de vis pe care o doream.

   Asa ca, nu am mai stat pe ganduri si am adus o echipa de oameni priceputi, care sa se ocupe de renovari. Imi doream sa pastreze cat mai mult din autenticitate si sa nu strice, pe cat posibil, elementele originale, ci sa le restaureze cum se poate mai bine. Mesterii au venit si au evaluat, insa, inainte de a incepe renovarile mi-au spus ca mai am o problema si nu se pot apuca de treaba pana nu o rezolv. Era vorba despre niste locuitori ai casei, care stateau pe la subsol si prin colturile umede si intunecate. Cu alte cuvinte, aveam gandaci si soareci. Si nu doua, trei exemplare, ci cu mult mai multe. Trebuia sa iau masuri cat mai repede, pentru ca mesterii erau deja platiti si timpul trecea.

Am inceput sa caut intens, pe internet, , care sa actioneze prompt si sigur. Astfel, am gasit firma 3D-Deratizare completa. Aceasta pune la dispozitia clientilor servicii de deratizare, dezinsectie dar si de dezinfectie. M-am informat temeinic pe site si am aflat ca au cele mai bune servicii in acest sens. Substantele folosite sunt autorizate si performante, la fel ca si materialele.

In plus, se deplaseaza oriunde, inclusiv in strainatate, daca clientul are nevoie acolo de un astfel de serviciu. Firma 3D-Deratizare Completa, a avut si are clienti foarte cunoscuti si importanti, printre care mari lanturi hoteliere, corporatii si institutii publice. Personalul este profesionist si serios, lucru care le-a adus un renume binemeritat. Echipele sunt dotate cu echipament special, masti de protectie, ochelari, manusi si absolut tot ceea ce este necesar unei astfel de actiuni.

Nu am ezitat si i-am contactat. Le-am spus ca este o urgenta si ca am o invazie foarte mare de gandaci si soareci. Pe langa faptul ca meseriasi nu se puteau ocupa de renovari, aceste vietati sunt si o sursa de boli si microbi. Sa nu uitam ca, in Evul Mediu, soarecii si sobolanii au fost motivul pentru care a aparut ciuma, care a decimat 25 de milioane de oameni in acea perioada. De aceea, nu este de glumit cu astfel de probleme si trebuie actionat rapid si profesionist.
Asa ca, am stabilit, cu echipa de la firma 3D-Deratizare Completa ziua in care sa vina si sa rezolve problema. Acestia au fost foarte prompti si, la ora si in ziua stabilita, au venit la adresa unde avusese loc invazia. Mi-au spus sa stau afara si sa astept pentru ca va fi forte mult de munca. M-au sfatuit sa implementez si serviciul de dezinsectie, deoarece numai asa voi avea si o igienizare completa a cladirii. Am inteles ca este absolut necesar sa fac asta, mai ales ca urma sa locuiesc acolo impreuna cu sotia si cei doi copii si nu imi permiteam sa ii pun in pericol.

Am acceptat si le-am spus sa faca orice este necesar pentru a rezolva situatia. Mai mult, acestia m-au asigurat ca, pe langa faptul ca vor distruge atat gandacii cat si soarecii, vor face in asa fel incat sa se asigure ca acestia nu vor mai aparea pe viitor. Au stat acolo cateva ore bune insa rezultatul a fost uimitor. Nu mi-a venit sa cred ce ivazie de rozatoare si gandaci avusesem. Chiar si echipa de la 3D-Deratizare Completa mi-a zis ca nu mai vazuse asa ceva de mult timp si cam am facut foarte bine ca am apelat la serviciile lor.

In doua zile, dupa deratizare, nici nu ziceai ca am avut fiinte atat de nocive si urate in acel imobil. Mesterii s-au apucat de treaba si acum pot sa spun ca am una din cele mai frumoase case. Sunt extrem de fericit ca am reusit sa rezolv problema cu soarecii si gandacii si recomand, cu toata caldura firma, 3D-Deratizare Completa.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies