"Nu te mai uita asa la ea, ochi in ochi, ca iese bataie!" Ce nu s-a vazut la WOWbiz: replica fabuloasa a lui Dumitru Tudor, cand a simtit ca intre Naomi si Minodora se infiripa ceva, iar in local se afla si Catalin “Arabu”

Ieri seara, WOWbiz, late-night-ul de succes al postului Kanal D, a prezentat un filmulet incendiar venit pe adresa [email protected] cu Minodora si Naomi, intr-un duet muzical emotionant la un restaurant din zona Garii de Nord.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

##VIDEO7592##

##VIDEO7593##

fara descrierefara descriereCatalin Arabu, fostul iubit al Minodoreifara descriereDumitru Tudor, "Ciorba"Wowbiz.ro va prezinta azi detalii picante despre materialul video realizat in urma cu 13 ani. Filmuletul a fost inregistrat la sfarsitul anului 1999, la ziua de nastere a unui baiat de oras cunoscut in acea perioada. Locatia aleasa a fost restaurantul Raza, al carui patron era Dumitru Tudor zis “Ciorba”, actualul impresar, recunoscut pentru mai multe carciumi celebre pe care le-a detinut in ultimii 20 de ani.

In imagini apar nume cunoscute ale vremii, cum ar fi actualul director al Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanitoaia - cu sotia, Mihai Stoichita, antrenorul Stelei din perioada anilor '90, dar si alti baieti celebri in oras si care au facut cariera ulterior, in diverse domenii. Programul artistic a fost unul deosebit de stufos, cu momente de cabaret, cadane care au dansat provocator din buric, dar si un recital muzical de exceptie, cu nume care nu spuneau nimic la acea perioada, dar care ulterior au devenit vedete cunoscute in wowbizul romanesc.

Sorinel Pustiu si Catalin Arabu au fost doar cateva din vocile de aur ale serii, momentul culminant al petrecerii  fiind duetul de exceptie dintre subtirica Minodora si viitorul transexual Naomi, care de fapt se numea Florin Moldovan si era un baiat chipes, cu o voce promitatoare. Momentul artistic al celor doi nu a fost gustat chiar de toata lumea. Nea Mitica Tudor, sufletul petrecerii ca de obicei, a pus capat tete a tete-ului tandru dintre Florin si Minodora cu o replica memorabila: “Bravo, Florine, bravo, tata! Nu te mai uita mult la ea, ca iese scandal. Nu te mai uita asa la ea, ochi in ochi, ca iese bataie”. Explicatia replicii?  Pe vremea aceea, Catalin Neacsu, alias Catalin Arabu, era indragostit lulea de Minodora si facea primii pasi timizi spre a o cuceri pe bruneta. Ce a urmat?  O relatie de dragoste ce a durat circa 5 ani intre Arabu si Minodora si o decizie radicala a lui Florin Moldovan, care a vrut sa devina Naomi, decizie care i-a pus practic capat si carierei muzicale.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate