Numarul fatidic ce i-a legat pe Regele Mihai si pe Regina Ana, chiar si dincolo de moarte! Regina a fost inmormantata intr-o zi de 13, Regele a murit la ora 13.00

Regele Mihai si Regina Ana, o viata petrecuta impreuna, o iubire ce pare ca i-a legat pe cei doi chiar si dupa moarte.

Autor: C.L.

Aproape 70 de ani au fost impreuna Regina Ana si Regele Mihai, o casnicie si o dragoste ce poate fi exemplu tuturor. De dragul sotiei sale bolnave, in urma cu cativa ani, Regele Mihai a plecat din Romania, in Elvetia, acolo unde cuplu regal a avut o casa pusa la dispozitie de o persoana apropiata. Acolo si-au petrecut ultimii ani de viata amandoi, si tot acolo au si murit.

In urma cu mai bine de un an, Regina Ana si in urma cu o zi, Regele Mihai.

13 august 2016, intr-o sambata, a fost condusa pe ultimul drum Regina Ana. Funeraliile sale au avut loc in Romania, iar regele, grav bolnav inca de atunci, nu a putut participa la acestea. Insa, tot de un 13 este legata si moartea lui, un an mai tarziu. Conform comunicatului dat de Familia Regala, regele a murit la ora 13.00.
De altfel, in 1 august 2016, atunci cand era dat comunicatul mortii Reginei Ana, era trecuta si ora mortii acesteia – 13.45. Si tot intr-o zi de 13, de data asta decembrie, trupul Regelui va fi adus in tara, pentru ca inmormantarea sa sa aiba loc sambata, 16 decembrie. 
13, o cifra fatidica, ce pare ca-i leaga chiar si dupa moarte pe ultimii regi ai Romaniei. 

De altfel, in unul din putinele interviuri pe care le-a acordat, Regina Ana a vorbit despre predispozitia sa pentru …mistere.

In interviul acordat Eugeniei Voda, pentru Profesionistii, de la TVR, Regina a vorbit despre cateva situatii in care s-a dovedit ca a avut capacitati extrasenzoriale. (Vezi secretele Reginei Ana)
Regina a povestit ca la Palatul Elisabeta este o fantoma. “Nu stiu cine este. E vorba despre o femeie foarte draguta. Atat va pot spune”

Regele Mihai va fi inmormantat sambata viitoare la Curtea de Arges, in Catedrala Arhiepiscopala si Regala, alaturi de cea care i-a fost sotie timp de aproape 70 de ani. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra a prezis moartea Regelui Mihai, dar a mai anuntat o tragedie! Cine se va stinge din viata

România intra in DOLIU NATIONAL! Guvernul va aproba TREI zile de doliu national, dupa moartea Regelui Mihai

Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi

Horoscop saptamanal 19-25 Aprilie 2021: Ușile succesului se vor deschide pentru pentru Berbec

Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului. Când se va întâmpla

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies