Numele lui Puya a aparut in dosarul in care este anchetat Dani Mocanu

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereCantaretul Puya, pe numele sau real, Dragos Gardescu, a fost interceptat in discutiile dintre proxenetul Ionel Anton, cel la care manelistul Dani Mocanu obisnuia sa plaseze fete.
Numele lui Puya a fost folosit intr-o serie de discutii ce faceau referire la consumul si achizitionarea de droguri.
Potrivit Libertatea, numele lui Puya a fost invocat de prietenul lui Ionel Anton, atunci cand acesta se grabea sa se intalneasca cu el, pentru a merge sa cumpere substantele interzise.
Procurorii explica faptul că manelistul Dani Mocanu are procent de 50% din banii obţinuţi de prostituatele trimise la Ionel Anton, caruia uneori ii cere droguri pe care acesta le cumpara prin intermediul prietenului sau.
Asadar, in seara zilei de 26 iulie, Dani Mocanu l-a sunat pe Ionel Anton si i-a cerut sa ii trimita prin taxi "o sticla de whiskey", facand referire la droguri. Intr-o discutie interceptata intre Ionel Anton si un prieten, cei doi erau agitati dupa si-au dat seama ca furnizorii lor le raspund la telefon, pentru a le da "marfa", numele lui Puya a fost mentionat.

fara descriere
A.N. Auzi ermano dar nu mai bine mergem noi direct la el la magazin? Dacă e stai tu mai ciuşdit oleacă şi mă duc eu repede la el?

A.I.- Cum zici tu.

A.N.Păi văd că nu mi-a răspuns la telefon…..stai că uite mă sună şi băiatu. Să vedem ce zice Puya, stai.

A.I. Aha, îl liniştea amicul său pe Anton.

(...)

A.N.- Hai ermano, te aştept.

A.I.- Păi ţi-a răspuns ăsta într-un final?

A.N.- Păi mi-a răspuns Puya până una alta. Că dormea, a fost două zile la Reghin, la Hunedoara, nu ştiu pe unde a avut concerte.

A.I.- Aha.

A.N.- A răspuns Puya şi mă sună înapoi acuma….dacă nu, mergem la ăla acasă…

A.I.- La Puya?

A.N.- Păi…nu, mergem la ăla acasă, la…..ălaltu, la……”

Intr-adevar, Puya a fost prezent in acea perioada la Reghin, unde a sustinut un concert la Zilele Municipiului, dupa cum confirma si inregistrarile cu artistul.
Pana acum, Puya nu a facut nicio declaratie publica pe marginea acestui subiect.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate