Vedete

Numerologul Iliuta a facut noi previziuni: "Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Numerologul Iliuta a facut noi previziuni: "Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala"icon photo
Numerologul Iliuta a venit in platou la WOWbiz si a stat de vorba cu sora regretatei Denisa, Adelina.

Iliuta a facut o serie de previziuni despre familia regretatei artiste."Cand Denisa va face un an de zile, o sa aflati ca nu a murit de moarte naturala. Veti afla ceva clar. Va va da semne in continaure. Ea oricum a fost bine, nu o simt undeva unde este rau

In legatura cu mama...este o durere sfasietoare ca o mama sa isi ingroape un copil, dar trebuie sa mearga mai departe. Denisa s-ar supara si nu ar fi cu ea acolo. E tot un fel de suicid, daca o luam asa.
Sa mearga sa isi faca tratamentul, pentru ca o va sprijini Denisa, de acolo unde este. Nu este in stare foarte grava acum, e mai degraba un cancer benign. Nu este agresiv, dar sa nu stea asa.

Foarte curand, pana cand Denisa va face un an de zile, vad o copila care va aparea pe piata si va avea o voce asemanatoare cu a Denisei. De asta v-am spus ca nu a murit cu sufletul."
, a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune