Vedete

Nuntă în Familia Regală! Nepoata Reginei Elisabeta a II-a se căsătoreşte. Imagini live de la eveniment

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a se căsătoreşte vineri cu logodnicul său.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Nuntă în Familia Regală! Nepoata Reginei Elisabeta a II-a se căsătoreşte. Imagini live de la evenimenticon photo

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prinţesa Eugenia, se căsătoreşte vineri cu logodnicul său Jack Brooksbank la aceeaşi capelă unde pe 19 ani şi-au spus ”da!” şi prinţul Harry şi Meghan Markle.

Cei doi vor avea ceremonia la St. George de la Castelul Windsor. După ceremonie, proaspeţii căsătoriţi vor face un tur în caleaşcă prin Windsor, scrie Mediafax.

Tenorul Andrea Bocelli va susţine un spectacol la ceremonia de căsătorie. Artistul va cânta două piese. La nuntă vor participa în jur de 1200 de persoane, printre ele fiind: ducesa Kate de Cambridge şi soţul, Prinţul William, Meghan Markle şi Harry de Sussex, Cara Delevigne, Ellie Goulding şi Robbie Williams.

Tortul de nuntă va avea cinci etaje şi va fi îmbrăcat în ciocolată şi ”red velvet” („catifea roşie”). Per total, Familia Regală scoate din buzunar nu mai mult de 3 milioane de euro pentru acest eveniment. 

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune