Nuntă în lumea manelelor! O artistă s-a căsătorit și a făcut un chef de zile mari după cununie!

Una dintre cele mai sexy artiste din lumea manelelor, Roxana Stancu, s-a căsătorit, sâmbătă, cu alesul inimii ei, bărbat pe care l-a cunoscut după ce au fost concurenții unei emisiuni matrimoniale.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Ieșită nu cu mult timp înainte dintr-o relație, Roxana, manelista care a impresionat lumea cu formele ei, a acceptat să devină mireasa unui tânăr care, de ani buni, se chinuiește să devină celebru.

Citeste si: Imagini șocante! Mirele pare să aibă vreo 12 ani, mireasa e doar puțin mai mare! Petrecere de nuntă de minori, la doi pași de București

Citeste si: O nouă nuntă la Puterea Dragostei! Nici nu se știa că are iubită și acum a anunțat că se însoară! Despre cine e vorba?

Citeste si: Cazul inedit al unei femei, în vârstă de 65 de ani. S-a căsătorit cu fiul ei adoptiv mai tânăr cu 40 de ani

Roxana Stancu și Cristian sunt de nedespărțit de când s-au cunoscut pe platourile de filmare, iubirea lor fiind una care a depășit mici probleme, cum ar fi faptul că există o diferență de câțiva ani între ei și manelista are deja un copil, un băiețel, destul de mare. Cu toate acestea, de la începutul anului, de când se iubesc ei, de fapt, lucrurile s-au așezat cum trebuie, amicele manelistei dezvăluindu-ne că Roxana Stancu este mai îndrăgostită ca niciodată.

fara descriere

”Roxana și Cristian se potrivesc de minune, se completează și când vorbesc. Chiar dacă ea, de ceva vreme, nu mai activează în lumea muzicii așa cum o făcea înainte și a preferat să se dedice în totalitate relației cu iubitul, este fericită până peste poate”, ne-a spus o amică de-ale frumoasei Roxana Stancu.

Și, în weekend, Roxana și Cristian au decis să își unească destinele, cei doi mergând împreună la strea civilă a unei comune din Teleorman. ”Începând de astăzi, oficial, sunt doamna Preda! Iubirea dintre noi doi va fi mai puternică decât orice obstacol care ar putea sa stea în calea fericirii noastre! Te iubesc, dragul meu  soț!”, a notat manelista Roxana Stancu, iar printre cei care i-au comentat a fost și fiul ei, un băiat pe care îl are dintr-o relație anterioară, puștanul urându-i mamei sale: ”Casă de piatră”.

fara descriere

Roxana Stancu s-a folosit de Iancu Sterp

Înainte de a participa la Survivor, pe vremea când era concurent la ”Puterea Dragostei”, Iancu Sterp a fost folosit ca actor de Roxana Stancu, la ultimul hit pe care l-a scos aceasta în lumea manelelor. Pe atunci, Roxana a profitat la maximum de Iancu Sterp.

Mai exact, Iancu Sterp, fost concurent de la ”Puterea Dragostei”, iar apoi finalist la Survivor,  a fost nevoit să apară în ipostaze cât se poate de fierbinți. Cu toate acestea, deși Iancu Sterp stătea mai mult dezbrăcat în videoclipul manelistei Roxana Stancu, nu parea deloc deranjat. Nu de altceva, dar cântăreața este o adevărată bombă sexy, blondina Roxana Stancu având un corp pentru care unele fotomodele ar face crimă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate