Nuntă în showbiz! Fotomodelul s-a logodit cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie! Ea are 22 de ani, el 57

O nouă nuntă în showbiz. Un fotomodel de numai 22 de ani s-a logodit cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

In articol:

Modelul irlandez Carol Anthony s-a logodit cu unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, galezul Ian Rush, legendă a lui Liverpool.

Ian Rush a făcut parte din echipa lui Liverpool care a câștigat două Cupe de Campioni, în sezoanele 1980-1981 și 1983-1984. În sezonul 1983-1984 Liverpool a întâlnit în semifinalele Cupei Campionilor chiar pe Dinamo București, pe care a eliminat-o cu scorul general de 3-1. Ian Rush a înscris în returul disputat la București.

Ian Rush și Carol Anthony sunt împreună de la sfârșitul lui 2013. Ian Rush se despărțise cu un an înainte de soția sa Tracy, cu care a avut un mariaj de 25 de ani.

Cum a cerut-o de soție

Carol Anthony a povestit cum a fost cerută de soție de legendarul fotbalist al lui Liverpool. "Noi doi vorbeam despre asta de mult timp. Nu ne simţim diferit pentru că am ştiut întotdeauna cât de bine ne înţelegem şi că ne aşteaptă un drum lung (...) Când călătorim împreună, Ian mă introduce mereu ca soția sa. Acum două săptămâni l-am corectat și am spus <<Ian, nu sunt soția ta>>", a declarat Carol Anthony, citată de The Sun.

"Da, nu eşti soţia mea dar mi-ar plăcea să fii, adică dacă vrei să fii?", a replicat Ian Rush modelului, cerând-o astfel de soție.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate