Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov! Căpitanul Nuţu e asistat de fiica sa sexy! FOTO

Amicii au văzut că Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov. Zilele trecute, interlopul a ieşit în larg împreună cu fiica sa cea mare, Oana, care s-a bucurat din plin de croazieră. (vezi cum arată ceasul de 50.000 de euro al lui Nuţu Cămătaru)

Citeste si: Ce sexy s-a îmbrăcat fiica lui Sile Cămătaru la o nuntă! Rebecca a petrecut alături de unchiul ei, Nuţu Cămătaru, în timp ce tatăl ei este la închisoare! FOTO

Citeste si: Adrian Corduneanu i-a cumpărat haine unui om al străzii! „Beleaua” s-a dus la magazin cu un cerşetor pe care l-a îmbrăcat din cap până în picioare! VIDEO

Citeste si: Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua, în contul unei datorii a lui Gigi Becali! Florentin Dumitru a dezvăluit: „Eu, Aliuţă şi Mirel Rădoi eram cumva daţi. În alb. Eram vânduţi”

Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov: “Aşa tată, aşa fiică!” 

Îmbrăcată în costum de baie, Oana şi-a asistat tatăl, care a condus şalupa cu mână sigură, de căpitan de vas versat. “Aşa tată, aşa fiică!”, a postat un prieten de familie atunci când a văzut poza cu cei doi.

fara descriere

Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov. A fost eliberat recent din închisoare 

Nu mai e un secret că Nuţu Cămătaru face ture cu şalupa pe lacul Snagov. Tatăl Oanei a fost eliberat recent din închisoare, în baza recursului compensatoriu. La finalul lui 2017, Nuţu fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate