Stiri

O actriţă de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă! Avea doar 31 de ani

O actriţă de filme pentru adulţi a fost găsită moartă în apartamentul ei din Los Angeles. Din primele informaţii, se pare că ea ar fi murit din cauza unei supradoze.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O actriţă de filme pentru adulţi, găsită moartă în casă! Avea doar 31 de ani
Yurizan Beltran, o actriţă de filme pentru adulţi, în vârstă de 31 de ani, a murit din cauza unei supradoze. Decesul său a fost confirmat de Dan Hogue, director de dezvoltare la PornStar Platinum.
 
„Cu durere vă scriu asta. Întreaga familie PornStar Platinum plânge la aflarea ştirii că am pierdut pe unul din membrii familiei. Yuri a fost găsită, astăzi, moartă la 31 de ani. Mereu a fost bună cu mine şi ne va lipsi”, a declarat acesta.
Această veste vine la doar o săptămână după ce actriţa din filme pentru adulţi August Ames s-a sinucis la 23 de ani, scrie Mirror.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune