O adolescentă a aflat că e însărcinată în nouă luni, deşi avea un abdomen perfect plat! Ce s-a întâmplat câteva zile mai târziu

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Saffron Heffer, în vârstă de 18 ani, a aflat că este însărcinată cu doar şase săptămâni înainte de a naşte. Fata s-a comportat perfect normal, a mers la sală, la solar şi nu prezenta niciun simptom ca ar fi însărcinată.
 
Adolescenta a spus că mama ei a sugerat să facă un test de sarcină atunci când au observat că pe abdoment i-a apărut o linie ciudată. Deşi niciuna nu credeau că poate fi adevărat, au decis să înlăture orice suspiciune. Astfel, s-a dovedit că era însărcinată în 37 de săptămâni şi gata să îi dea naştere fiului său, Oscar Heffer, doar şase săptămâni mai târziu.
 
„A fost o surpriză pentru toată lumea. Mama mea a fost la fel de şocată ca mine. Personal credeam că e imposibil să nu ştii că eşti însărcinată, până mi s-a întâmplat mie” a spus Saffron.
 

 

 
Imaginile incredibile arată că Saffron, cu doar câteva zile înainte să afle surpriza, avea un abdoment perfect tonifiat, iar după ce copilul a fost repoziţionat, tânăra a fotografiat burta gigantică, spre uimirea tuturor cunoscuţilor.
 
 
După doar şase săptămâni tânăra a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Oscar.
 
„Este perfect, dacă aţi întreba cum arată un bebeluş perfect, el ar fi, este atât de cuminte” a afirmat Saffron.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: