O altă pacientă ar fi fost arsă la Spitalul Floreasca

Ministrul Sănătății, a declarat că un alt pacient ar fi fost ars în urma unei intervenții chirurgicale la Spitalul Floreasca din București în vara anului trecut.

Distribuie pe:

fara descriere

Informația este acum verificată de Corpul de control, iar momentan informațiile nu sunt foarte clare în acest caz.

Citeste si: Un bătrân a murit după ce a fost călcat de două mașini, în București

Citeste si: Actrița Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Care a fost picătura care a umplut paharul și a făcut-o să ia decizia

„Continuăm să investigăm și rugăm toți pacienții care au suferit astfel de măsuri să ne semnaleze. Transmitem tuturor colegilor să nu mai folosească off lable biocide. Orice utilizare off lable a unui biocid, a unui instrument chirurgical poate da naștere la tragedii”, a explicat Costache, în conferința de presă organizată marți, în cadrul căreia s-au prezentat concluziile Corpului de control în cazul pacientei de 66 ani care a murit ca urmare a arsurilor din sala de operație.

Citeste si: Sărbătoare 7 ianuarie. Creștinii îl cinstesc astăzi pe Sfântul Ion

Citeste si: Mesajul emoționant scris pe crucea Ioanei Condea, tânără omorâtă de un proxenet în Germania! S-a aflat abia acum

Întrebat dacă mai există un caz similar cu cel al femeii care a ars în blocul operator, Costache a spus: „avem și noi aceeași informație. Investigăm în continuare. Pacientul este, evident, în viața și a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez”.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate