Stiri

O angajata a Penitenciarului Poarta Alba si-a taiat venele la locul de munca

O angajata a Penitenciarului Poarta Alba din judetul Constanta a ajuns, miercuri, la spital dupa ce si-a provocat cu un cutit luat de la o colega rani la inchietura mainii. Femeia este angajata de mai bine de zece ani si nu a avut probleme pana acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


O angajata a Penitenciarului Poarta Alba si-a taiat venele la locul de munca
 
Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Poarta Alba, miercuri, o angajata a institutiei de la sectorul administrativ a cerut unei colege un cutit, cu care si-a provocat rani la inchietura mainii.
 
Medicul unitatii i-a acordat primul ajutor si a bandajat-o, acesta constatand ca ranile suferite erau minore si ca se afla in afara oricarui pericol.
 
 
Totusi, femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru un consult de specialitate.
 
Reprezentantii penitenciarului spun ca nu cunosc motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. Ea lucreaza in cadrul Penitenciarului Poarta Alba, la sectorul administrativ, de peste zece ani si nu a mai avut probleme pana in prezent.
 
Conducerea unitatii i-a recomandat femeii consiliere psihologica, potrivit stirilekanald.ro.
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune