Stiri

O angajata a Penitenciarului Poarta Alba si-a taiat venele la locul de munca

O angajata a Penitenciarului Poarta Alba din judetul Constanta a ajuns, miercuri, la spital dupa ce si-a provocat cu un cutit luat de la o colega rani la inchietura mainii. Femeia este angajata de mai bine de zece ani si nu a avut probleme pana acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


O angajata a Penitenciarului Poarta Alba si-a taiat venele la locul de munca
 
Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Poarta Alba, miercuri, o angajata a institutiei de la sectorul administrativ a cerut unei colege un cutit, cu care si-a provocat rani la inchietura mainii.
 
Medicul unitatii i-a acordat primul ajutor si a bandajat-o, acesta constatand ca ranile suferite erau minore si ca se afla in afara oricarui pericol.
 
 
Totusi, femeia a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru un consult de specialitate.
 
Reprezentantii penitenciarului spun ca nu cunosc motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. Ea lucreaza in cadrul Penitenciarului Poarta Alba, la sectorul administrativ, de peste zece ani si nu a mai avut probleme pana in prezent.
 
Conducerea unitatii i-a recomandat femeii consiliere psihologica, potrivit stirilekanald.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune