O artista sustine ca Alexandru Arsinel va rezista cu greu fara Stela Popescu: ”In teatru, a-ti pierde partenera de scena e mai rau decat daca ti-ai pierde sotia!”

Moartea Stelei Popescu a adus multa durere in randul oamenilor de teatru. De departe insa, cel care va resimti cel mai acut disparitia Stelei Popescu este Alexandru Arsinel, colegul de cuplete urmoristice al regretatei artiste.

Autor: S.A.

 

La priveghiul Stelei Popescu, multi artisti din vechea generatie discutau acest aspect si vorbeau despre cat de grea este pierderea pentru Alexandru Arsinel.

“Arsinel va supravietui cu siguranta. El este si un cantaret deosebit si poate, in felul acesta, isi va etala vocea in teatru. Va trebui sa refaca scenetele si tot programul pe care il avea cu Stela. Acum, el trece prin momente foarte grele. In teatru, noi spunem ca a-ti pierde partenera de scena, e mai rau decat daca ti-ai pierde sotia. Asa vedem noi artistii lucrurile acestea”, ne-a declarat Cosette Marinescu, fosta solista la Teatrul National de Opereta si fosta cantareata de muzica pop-rock.

   

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies