O asistentă medicală din Iași a murit în autobuz, imediat după ce a ieșit din tura de noapte

Oana Gavril, o asistentă medicală din Iași a făcut stop cardio-respirator în timp ce pleca de la serviciu spre casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Oana Gavril avea 45 de ani și lucra ca asistentă medicală în Clinica de Ortopedie a Spitalului „Sf. Spiridon“. Nu părea să aibă probleme medicale, dar a murit subit după tura de noapte.

Erau orele 8:00 dimineața când femeia mergea cu autobuzul spre casă. I s-a făcut rău și un asistent care se afla cu ea în mijlocul de transport în comun a sunat la 112. Bărbatul a spus că femeia avea crize convulsive și un echipaj medical a ajuns la ea la trei minute după efectuarea apelului. Femeia a fost resuscitată în zadar timp de 50 de minute, dar inima ei a cedat.

„Lucra de peste 18 ani în echipă, era un om deosebit, noi suntem acum foarte supăraţi şi tulburaţi de ceea ce s-a întâmplat. La noi pe secţie este un volum foarte mare de muncă, este o meserie grea, dar nu trebuia să se întâmple asta. Nu avem o explicaţie pentru ce s-a întâmplat“, a precizat Irina Sîrbu, asistent medical şef al Clinicii de Ortopedie, conform Ziarului de Iași.

Citeste si: Se plimbau pe stradă ziua în amiaza mare, când au avut un șoc! Doi tineri au dat frâu liber pasiunii și făceau dragoste! Imediat au scos telefonul și au început să filmeze

„Totul a apărut din senin, nu găsim o explicaţie, mai ales că în luna august a fost în concediu, în tura de noapte a avut o activitate mai redusă decât în alte gărzi, acum nu este o perioadă foarte aglomerată la Ortopedie. Nu există nici deficit de personal, este un singur post liber de asistent în schema clinicii. Toată lumea din spital este foarte tristă şi afectată“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD şi purtător de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon“, conform sursei mai sus citate.

Poliţiştii au început o anchetă

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, s-a dispus efecuarea necropisiei şi cercetările continuă", a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate