O asistentă medicală s-a apucat de striptease pentru a-și plăti studiile! Acum câștigă 3.000 de euro pe noapte

O tânără asistentă medicală a început să facă striptease pentru a-și plăti sudiile. Acum, e o adevărată bombă sexy și câștigă mai bine decât fostele ei colege de la facultate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ellen, o tânără de 24 de ani din Marea Britanie, s-a apucat de striptease pentru a-și plăti studiile. Cea care i-a spus despre această oportunitate a fost chiar mama ei.

„Mama mea a auzit la radio că mulți studenți de la Medicină își plătesc datoriile în felul acesta. Ea m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de striptease”, a povestit Ellen pentru BBC, potrivit Daily Star.

Ellen a reușit să-și plătească studiile și a investit o parte din bani în imaginea ei. S-a transformat într-o adevărată bombă sexy și acum a ajuns să câștige chiar și 3.000 de euro pe noapte pentru prestațiile ei.

Citeste si: Singurele declarații ale mamei lui Klaus Iohannis după victoria la alegerile prezidențiale împotriva Vioricăi Dăncilă! WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Suzanne Iohannis

fara descriere

Asistenta medicală și-a întâlnit soțul în timp ce muncea

Ellen și-a întâlnit soțul în timp ce muncea. „Am încredere în ea 100%! Am cunoscut-o în timp ce dansa în club și nu aș putea să o judec. Nu vreau să îi spun să se lase, pentru că îi place și se simte bine făcând asta”, a declarat el, conform sursei mai sus citate.

„Ador să fac striptease! Mă simt mai încrezătoare în mine și am mai mulți bani în conturi. Când eram doar o simplă asistentă medicală, nu reușeam să strâng nimic. Dansul la bară mi-a schimbat viața”, a povestit Ellen. 

„Mulți cred că suntem niște prostituate cu boli venerice, care ne culcăm cu soții altora. Unii oameni cred că acest job este pentru cine nu poate face nimic altceva. De fapt, suntem doar femei normale care își doresc să câștige bani frumoși. Oamenii spun că nu sunt feministă pentru că mă dezbrac, dar tot ce fac este să-mi plătesc chiria și necesitățile. Nu sunt prostituată, nu fac nimic greșit”, a mai declarat dansatoarea. 

sursa foto: Twitter

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate