Vedete

O cantareata din Romania a fost ceruta in casatorie printr-o metoda originala: "M-a trezit sa vin sa-l ducem la spital ca si-a rupt piciorul!"

Alina Dobre, solista trupei Chihlimbar din Buzau, a avut parte de o cerere in casatorie cu peripetii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


O cantareata din Romania a fost ceruta in casatorie printr-o metoda originala: "M-a trezit sa vin sa-l ducem la spital ca si-a rupt piciorul!" icon photo

Alina Dobre, solista trupei "Chihlimbar" din Buzau, a avut parte de o cerere in casatorie neobisnuita. Iubitul ei, Irinel Filipoiu, si-a pus sora sa o trezeasca pe solista si sa-i induca o stare de panica, inventand un accident suferit de el.

"Dormeam si m-a trezit sora lui, sa vin sa-l ducem la spital, ca si-a rupt piciorul. (...) Am iesit repede din camera sa vad unde este, ce a patit la picior, si el ma astepta intr-o alta camera. Cu florile in mana, tricoul pe el, si inelusul. Mi-a luat exact ce voiam eu! A fost cu final fericit totul!", s-a destainuit cantareata in ziarul buzoian Opinia. Nunta celor doi a fost aranjata pentru anul viitor, pe 27 iulie. 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune