O căsătorie la distanță! Astăzi, de la ora 22:00, începe un nou sezon “Ochii din umbră”, la Kanal D!

Prima ediție a noului sezon “Ochii din umbră” aduce în atenția telespectatorilor povestea unui cuplu pus la grea încercare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

În ziua de astăzi lipsa banilor îi determină pe mulți dintre români să plece la muncă în străinătate și asta duce de cele mai multe ori la destrămarea familiei!

În ediția din această seară “Ochii din umbra”, de la ora 22:00, Ernest ne aduce în atenție povestea de viață a lui Daniel Biriș, din Focșani! Daniel este căsătorit cu Elena de aproape 10 ani! Au împreună 3 copii iar lipsa unui loc de muncă stabil, problemele financiare, și mai ales grija zilei de mâine l-au făcut pe Daniel să plece la muncă în Germania.

Acolo, de mai bine de 6 ani muncește într-un cămin de bătrâni! Deși sunt la mare distanță unul de celălalt, cei doi soți au reușit să se înțeleagă și să își păstreze familia unită până acum 1 an, adică până când s-a născut și ultimul membru al familiei!

Dacă până acum Elena nu a avut niciodată nevoie de niciun sprjin pentru a-și crește pruncii, s-a descurcat singură întotdeauna, iată că acum, odata cu venirea celui de-al 3-lea copil, femeia a început să ceară ajutor familiei sale. Doar că ajutorul venit din partea bunicilor este permanent iar Elena nu mai este prezentă în viața micuților, așa cum e firesc pentru o mamă. Aceste lucruri l-au determinat pe Daniel să o bănuiască de infidelitate!

Ce face o mamă singură cu 3 copii, cum se descurcă sau mai ales, cine îi este alături, atunci  când îi este greu? Sunt întemeiate bănuielile soțului în ceea ce-o privește pe Elena?  

Citeste si: “Ochii din umbra” da startul noului sezon, duminica, de la ora 22:00, la Kanal D

Citeste si: Surpriză estivală! Anunţul despre emisiunile Kanal D a fost făcut chiar acum

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, pe parcursul intregii zile!

Nu ratați duminică, de la ora 22:00, o poveste incredibilă, șocantă, în ediția de debut a noului sezon “Ochii din umbră”, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate