O cățelușă a fost găsită în zăpadă, la minus 3 grade Celsius, în timp ce adăpostea cinci pisoi abandonați

Povestea cățelușei care a salvat cinci pisoi abandonați a devenit subiect al zilei, în Canada, acolo unde a avut loc descoperirea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Povestea cățelușei care a salvat cinci pisoi abandonați a devenit subiect al zilei, în Canada, acolo unde a avut loc descoperirea.
Cățelușa Serenity, așa cum a fost botezată de salvatori, a fost găsită într-o noapte geroasă, într-un șanț de pe marginea drumului, aproape de Ontario.
Acoperită de zăpadă și zgribulind de frig la minus 3 grade Celsius, cățelușa de doar 2 ani a încălzit cu trupul ei cei cinci pisoi negri, abandonați. Puii de pisică stăteau ghemuiți în juurul ei.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus Myriam Armstrong purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale.

Cățelușa și cei cinci pisoi au fost salvați și duși la un adăpost pentru animale

fara descriere

Curios este faptul că, relația apropiată dintre cățelușa Serenity și cei cinci pisoi a rămas la fel și după ce au ajuns la adăpost.
Deocamdată nu se cunoaște contextul în care puii de felină au intrat în contact cu Serenity, cert este că acest lucru le-a salvat viața.
În urma mediatizării acestei povești, mai mulți oameni s-au oferit să adopte animăluțele, inclusiv să le adopte împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate