O celebră regizoare din România, implicată într-un grav accident rutier! Susține că a fost lovită intenționat de către un taximetrist

Regizoarea Andreea Vulpe a ajuns de urgență la spital, după ce a fost accidentată de un taximetrist. Ea susține că acesta a lovit-o intenționat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Cu patru ore în urmă arătăm cam așa. La spitalul Sf. Ioan, după ce un taximetrist care urăște trotinetele (sau femeile) s-a năpustit asupra mea și m-a zvârlit la 2 metri distanță, pe mine, în timp ce trotineta se învârtea în jurul propriului ax, la vreo patru metri de taxi. Va dați seamă cu ce viteză venea. Venea claxonând turbat, deși eu mergeam pe lângă bordură, din față nu venea vreo mașină care să-l împiedice să depășească, iar strada era largă. Și, ce credeți? M-a depășit puțin, apoi a tras de volan spre dreaptă și... m-am trezit cu drumul barat de botul mașinii lui. Am frânat, dar tot m-am izbit de oglindă lui retrovizoare, m-am răsturnat și am rămas lată pe jos. A ieșit din mașină și a început să urle la mine că am intrat în oglindă lui, așa că va chema poliția. Martorii, ca de altfel și poliția care a venit imediat, împreună cu Smurdul, au constatat ceea ce era o evident: că îmi tăiase drumul intenționat. Dar ura individului era atât de insațiabilă încât continuă să se reverse în pofida evidenței. Oare câți ca mine o mai fi atacat? Și pe câți o să-i mai ajute Dumnezeu să scape teferi, ca mine? Fiindcă, în afară de câteva contuzii, sunt, slavă Domnului, bine", a scris Andreea Vulpe pe Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate