Vedete

O celebra romanca a jucat si ea, alaturi de Anastasia Cecati, un rol de nimfa in Las Fierbinti! Vedeta noastra si actrita omorata au aceeasi varsta! Vezi despre cine este vorba! FOTO

Anastasia Cecati a aparut in 2012 intr-un rol episodic in serialul Las Fierbinti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


O celebra  romanca a jucat si ea, alaturi de Anastasia Cecati, un rol de nimfa in Las Fierbinti! Vedeta noastra si actrita omorata au aceeasi varsta! Vezi despre cine este vorba! FOTO icon photo

Cunoscuta actrita si cantareata din Republica Moldova, Anastasia Cecati a fost omorata duminica cu cutitul de sotul ei, Alexei Mitachi, barbatul aruncandu-se apoi pe geam. Anastasia (31 de ani) facuse cariera in moda la Dubai, dupa ce in 2012 debutase in actorie intr-un rol episodic in "Las Fierbinti", celebrul serial cu Bobita, Giani sau Centano in rolurile principale.

Fara sa beneficeze de vreo replica, Anastasia interpreteaza rolul unei nimfe, care incearca sa-i seduca pe tarani, impreuna cu alte cateva colege, la fel de sexy. Printre nimfele care au un rol mai complex, cu replici, se numara si Adriela Morar, fosta partenera de dans a lui Smiley dintr-o emisiune televizata!

Colega cu Anastasia in serial, Adriela are si replici in episodul "Nimfele"

Adriela (31 de ani), astazi instructor de fitness, poarta o rochie la fel de vaporoasa ca a Anastasiei, numai ca - datorita replicilor avute - apare si la final, pe generic, alaturi de vedetele serialului. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune