O concurentă de la Insulă s-a căsătorit în secret! Nimeni nu știa că s-au împăcat. Ce ținută a avut ea

Geanina și Costas de la Insulă s-au căsătorit azi în secret.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Geanina și Cotas de la Insula iubirii s-au căsătorit azi în secret. Pe paginile lor de pe rețelele de socializare, cei doi tineri nu au mai publicat fotografii în care să apară împreună și nimeni nu știa cu certitudine dacă ei mai formează sau nu un cuplu.

Cel care i-a dat de gol pe Geanina și pe Costas de la Insulă a fost Bogdan Oance, fostul iubit al Giei. Pe pagina lui de Instagram, el a publicat o fotografie în care apare alături de Genaina. În descriere a scris „Casă de piatră”, iar fanii s-au grăbit să o felicite pe frumoasa brunetă.

fara descriere

Și Costas a publicat pe pagina lui o fotografie în care apare îmbrăcat în cămașă și costum. Admiratorii le-au făcut urări de bine lui și parteneri lui de viață. E a ales o rochie roz, mulată, care lăsa să se vadă burtica de gravidă.

fara descriere


Geanina de la Insulă este însărcinată cu Costas

Geanina de la Insulă este însărcinată. Frumoasa brunetă aștepată un copil cu iubitul ei, Costas. Dacă atunci când au plecat din emisiuni, ei erau despărțiți și fiecare jura că nu vrea să mai aibă de-a face unul cu celălalt, întorși în România, ei au decis să mai dea o șansă relației.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații despre împăcarea cu fostul ei soț, Culiță Sterp: „O telenovelă”

fara descriere

Pe Insulă, Costas a părăsit-o pe Geanina pentru ispită

Împăcarea dintre Geanina de la Insulă și Cotas a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ambii au declarat că s-au îndrăgostit în Thailanda.

Primul care a căzut în ispită a fost el. Cea care i-a furat mințile a fost ispita Nico, aceeași femeie care l-a făcut și pe Cătălin Meșter să se despartă de partenera lui. Nici Geanina nu s-a lăsat mai prejos. Ea s-a cuplat cu Andy, iar când relația nu a mers, s-a reorientat către George Zănoagă.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate