O concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Fizz? Imaginea care ar da-o de gol a stârnit controverse pe internet

Pe internet au apărut zvonuri conform cărora o concurentă de la Puterea Dragostei ar fi însărcinată cu Fizz.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bia de la Puterea Dragostei a publicat o fotografie în care pare că are burtică de gravidă. Fanii emisiunii au reacționat imediat și au vorbit despre o posibilă sarcină. Tatăl presupusului bebeluș ar fi chiar Fizz, cântărețul care a fost și el concurent în emisiunea din Istanbul pentru o scurtă perioadă.

„O cunoștință de-ale noastre, chiar Bia care a fost la Puterea Dragostei... Acum stau și mă gândesc, chiar este însărcinată?”, s-au întrebat vloggerițele Reea și Tina într-un video publicat pe pagina lor de YouTube.

fara descriere

„Eu nu cred că e însărcinată, cred că doar a vrut să mai apară cu ceva”, a spus una dintre ele. „Am primit niște mesaje în care se spunea că Bia s-a întâlnit cu Fizz într-un separeu. (...) Ei au fost doar ei doi, n-ai de unde să știi dacă Fizz va avea un bebeluș sau nu. Bia, vreau să ne lămurești dacă ești gravidă sau nu, cu cine ești gravidă, dacă ești”, a adăuga una dintre cele două vloggerițe.

Momentan nu se știe dacă frumoasa fostă concurentă chiar așteaptă un copil. Cert este că, după ce au apărut imagini cu și cu Fizz într-un jacuzzi, ea a spus că între ei nu este nimic mai mult decât o relație de prietenie. Nu toți fanii au crezut că între focoasa brunetă și cântăreț nu s-a întâmplat nimic, iar unii dintre ei su și felicitat-o pentru presupusa sarcină. 

fara descriere

De ce nu vrea Fizz să se mai întoarcă la Puterea Dragostei

Ajuns acasă însă, Fizz a spus că nu se mai întoarce și că are planuri mari. ”O să vedeți! Am planuri muzicale. Voi scoate ceva cu Raju, foarte curând”, a spus Fizz în urmă cu trei luni, după ce a părăsit emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în România.

Se pare că Fizz a fost deranjat de discuțiile cu unii concurenți de la Puterea Dragostei. El a avut în principal certuri cu Bogdan Mocanu, dar și cu Bianca. După ce a plecat din show, Fizz le-a spus fanilor săi că nu vrea să vorbească despre nici un alt concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri intime despre împăcarea cu Culiță Sterp: „Atunci am acceptat să...”

fara descriere

”Am primit o educație aleasă de la părinții mei și, pentru că am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodată urât despre foștii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experiență frumoasă pentru mine, de care îmi voi aduce aminte întotdeauna cu drag. Vă mulțumesc că m-ați votat și că ați fost alături de mine”, le-a spus Fizz, fanilor săi de la Puterea Dragostei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate