O concurentă de la un show matrimonial, a intrat măritată în competiţie, fără să menţioneze acest "mic detaliu"

O concurentă la un show matrimonial s-a înscris în competiţie fiind deja căsătorită

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

O concurentă la un show matrimonial s-a înscris în competiţie fiind deja căsătorită

O astfel de situaţie nu a mai fost întâlnită într-un concurs matrimonial. O concurentă în vârstă de 36 de ani s-a înscris la competiție fiind deja căsătorită. Luată la întrebări de moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, Nicole a declarat că nu i s-a părut relevant să specifice că este căsătorită.


In articol:

foto
Nicole, concurenta maritata[Sursa foto: Facebook]

Femeia în vârstă de 36 de ani a intrat în concursul matrimonial în urmă cu câteva săptămâni. De curând, pe adresa emisiunii au fost trimise dovezi cum că Nicole este căsătorită cu un bărbat din afara emisiunii. Detaliu pe care nu l-a menţionat de participanta show-ului matrimonial. Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii, i-a atras atenţia pentru „detaliul” omis, Nicole a răspuns cu vehemenţă că nu i s-a părut relevant să menționeze că încă este căsătorită și că ea a semnat actele de divorț, însă soțul ei nu a semnat încă. Se pare că Nicole s-a căsătorit cu bărbatul din afara competiţiei acum un an. Iar actele de divorţ au fost depuse în urmă cu câteva luni, înainte ca Nicole să intre în competiţia matrimonială.

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

foto
Catalin, iubitul din concurs[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Cătălin, iubitul ei din concurs

În doar câteva săptămâni de când a intrat în concursul matrimonial, Nicole a reușit să formeze o relație cu Cătălin, un alt concurent înscris în emisiune, căruia, de asemenea, „a uitat” să îi spună că are un soţ acasă. Regulamentul emisiunii spune că o persoană căsătorită nu are ce să caute într-o astfel de competiţie matriomonială. Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii, i-a dat la dispoziție 48 de ore să aducă dovada că este divorțată, iar dacă nu va face acest lucru, o să fie eliminată. Cătălin, iubitul din competiţie spune că nu este deranjat deloc de faptul că iubita lui este căsătorită și că așteaptă să vadă dovada divorțului.

Citeste si: Moment jenant la TV! S-au atins până i s-a văzut rușinea, dar ce a urmat e interzis minorilor: "Se simte... Dă să-ți văd..."

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Regulă nouă de la 1 ianuarie. Sute de mii de români sunt obligați să o respecte. E oficial

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman

Nuntă mare în showbiz? Primele imagini cu Ruby în rochia de mireasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies