O cunoscută cântăreață de muzică populară, șantajată cu imagini compromițătoare! Amantul ei ar fi politician

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Cristina Berinde a depus o plângere penală împotriva lui Ionuț Laurențiu Boșneag, pe care îl acuză de șantaj.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Potrivit România TV, Cristina Berinde a susținut în fața autorităților că acesta a amenințat-o că va publica filmări în ipostaze compromițătoare cu ea.

Cristina Berinde s-a îndrăgostit de Ionuț Laurențiu Boșneag în timp ce era căsătorită. După o perioadă, acesta a devenit gelos și a început să o șantajeze, amenințând-o că va publica imagini ce o surprind în ipostaze intime și că i le va trimite soțului ei. Cântăreața de muzică populară Cristina Berinde a apelat apoi la ajutorul poliției, l-a dat în judecată, iar pe numele amantului a fost deschis un dosar penal.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ionuț Laurențiu Boșneag ar fi un politician din Caraș-Severin, care mai are o condamnare la închisoare.

În trecut, Ionuț Laurențiu Boșneag a mai primit o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru loviturile ce i le-a aplicat lui Nicu Roman.

"Ionuț Laurențiu Boșneag a primit și el un an de pușcărie pentru loviturile ce i le-a aplicat lui Nicu Roman. Pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoană vătămată fiind Adrian Paşca, instanța l-a condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3.600 lei (contravaloarea a 180 zile – amendă, suma corespunzătoare unei zile amendă fiind de 20 lei). Acesta a mai fost condamnă și la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 1.500 lei (contravaloarea a 120 zile – amendă, suma corespunzătoare unei zile amendă fiind de 12.5 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Contopind cele trei pedepse, Judecătoria Reșița a aplicat inculpatului pedeapsa de un an închisoare, plus amendă penală de 4.100 lei. Instanța a constatat însă că „infracţiunile pentru care a fost condamnat prin prezenta sentinţă sunt săvârşite în stare de recidivă postcondamnatorie faţă de infracţiunea pentru care a fost condamnat prin sentinţa penală nr. 364/11.10.2011, la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei”. Ca atare, Judecătoria Reșița i-a revocat suspendarea condiţionată a executării pedepsei de un an şi şase luni închisoare primită în 2011, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 2 ani şi şase luni închisoare în regim de detenţie, la care adăugă pedeapsa amenzii penale de 4.100 lei", scria expressdebanat.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bomba anului: Radu Mazăre se însoară în închisoare! Fratele fostului primar al Constanței a spus totul: "După ce se căsătoresc, vor fi nașii colegului de celulă"

Connect-R: "Mi-aş dori să fiu din nou cu Misha, dar nu cred că se mai poate"

Viorela de la Puterea dragostei se mărită cu Ştefan! Fosta concurentă a arătat inelul de logodnă

Viorica Dancila, prima postare pe Facebook! Scandal si ironii in comentarii

Cum arată viața lui Emily Burghelea înainte să fie asistentă de televiziune? Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! ducea o viață de vis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies