O doctorita, sotie de jandarm, val de critici la adresa protestatarilor: "Sper sa ajungeti sa beti cu paiul cate zile MIZERABILE mai aveti"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
O doctorita de la Spitalul de Recuperare Borsa, sotie de jandarm, le-a adus o serie de injurii protestatarilor prezenti la mitingul diasporei de vineri, 10 august.
 
Pe pagina sa de Facebook, medicul a facut o serie foarte dura de comentarii la adresa celor care au protestat in strada, printre altele transmitandu-le ca „Sper sa ajungeti sa beti cu paiul cate zile mizerabile mai aveti”. In urma acestor comentarii, a aparut o petitie online prin intermediul careia se solicita excluderea femeii din profesia de medic.
 

 

 
„Femeia jandarm suspecta de fractura de coloana cervicala: Astia sunteti voi, cei de dreapta? PSD-ul e raul acestei tari? S-au intors de la cules capsuni si spalat babe la fund cei din DIASPORA sa se bata cu jandarmii? Sunteti cretini, ma? M-am saturat de cat puteti fi de prosti si de cretini, nu stiti nici macar pentru ce protestati. Veorica… da, e proasta. Dar tare prosti erau si prin alte guverne. M-am saturat sa vad toti analfabetii din lista, cum protesteaza ei. Asta va e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar in carucior de acum in colo. Si in incheiere, va doresc sa n-aveti noroc si sper sa va omoare jandarmii in bataie si pe voi si pe bradilalicul care se numeste Klau si condamna ‘Vi-o-le-n-teee-le’ asupra populatiei. Sper sa beti cu paiul cate zile mizerabile mai aveti de trait, ca sunteti prosti si e pacat sa traiti”, a scris Sorina Petrusan pe pagina sa de Facebook.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate